Antena Căutare

Piturca a anuntat lotul pentru amicalul cu Belgia: Opt stelisti si-un debutant

Victor Piturca s-a decis asupra lotului de jucatori pentru meciul de pregatire cu Belgia. Selectionerul a convocat opt stelisti, dar aparitia surpriza o reprezinta Nistor, jucatorul Pandurilor bifand astfel prima selectie in randul “tricolorilor”.

Chiar daca mai este de disputat un meci din etapa a 15-a a Ligii I (U Cluj-Rapid), Victor Piturca a prezentat lotul primei reprezentative pentru testul de miercuri cu Belgia. Pe langa cei sase stranieri, selectionerul a anuntat duminica, imediat dupa jocul Stelei cu Viitorul Constanta, numele celor 17 fotbalisti din Liga I, care vor completa lotul de 23 al nationalei.

Piturca mizeaza in continuare pe stelisti, din randul carora a convocat opt jucatori, mai putin insa pe golgeterul campionatului, Raul Rusescu. Amicalul cu Belgia ar putea consemna si debutul lui Nistor, mijlocasul Pandurilor fiind la prima convocare in randul “tricolorilor”.

Iata lotul complet al Romaniei pentru meciul cu Belgia:

PORTARI: Tatarusanu (Steaua), Lung jr. (Astra)

FUNDASI: Luchin, Grigore (ambii Dinamo), Chiriches, Gardos, Latovlevici (toţi Steaua), Gaman (Astra), Goian (Spezia), Stefan Radu (Lazio)

MIJLOCASI: Torje (Granada), Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Tanase (toţi Steaua), Nistor, Maxim (ambii Pandurii), Neagu (Oţelul), Lazar (PAOK)

ATACANTI: Stancu (Orduspor), Marica (Schalke), Grozav (Petrolul), Alexe (Dinamo)

Meciul Romania-Belgia se va disputa miercuri, 14 noiembrie 2012, cu incepere de la ora 21:00 si va transmis in direct de Antena 1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro

Messi l-a depasit pe Pele: 76 de goluri pentru argentinianul Barcelonei... Record: Sahtior, singura echipa din Europa cu maximum de puncte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x