Antena Căutare

Piturca despre cazul Gardos: "Sa suspendam si jucatorul care l-a speriat pe Tatarusanu sau terenul Astrei"

Selectionerul Victor Piturca a comentat in direct la GSP TV suspendarea stelistului Florin Gardos pentru 10 etape dupa accidentarea lui Cosmin Bacila la partida Steaua - Pandurii 1-2.

"Singurul care sufera in acest moment este Bacila. El si familia lui. Faptele trebuie analizate foarte corect, nu trebuie luate masuri alte natura decat cele pe care le vede toata lumea. Trebuie sa avem masura si simtul realitatii. A fost un atac tibie pe tibie, a cedat piciorul lui Bacila. A vazut toata lumea cum s-a intamplat, nu mai conteaza ce s-a scris in raport.

Accidentarea lui Bacila este foarte grava, nu se stie cand va mai juca. Si 5 etape pentru un jucator cum este Gardos, care nu a jucat, a avut probleme la club, este mult. Ii dam in cap, il desfiintam pentru un an de zile.

Sa luam accidentarea lui Tatarusanu. Pai acolo cel mai apropiat jucator al Panduilor trebuie suspendat ca l-a speriat.. Sau sa suspendam terenul Astrei! ", a spus Victor Piturca la GSP TV.

Ciprian Tatarusanu s-a accidentat la glezna in prima repriza a jocului cu Pandurii, cand a calcat stramb, nefiind incomodat de vreun jucator.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Horia Tecau si Robert Lindstedt, eliminati in sferturile BRD Nastase-Tiriac Trophy... Razvan Lucescu: "Jucatorii de la CFR cauta sa obtina penalty-uri. Tudor sa fie atent!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x