Antena Căutare

Poli Iasi - Universitatea Craiova 1-0

Cristiano Bergodi obtine victorie la primul sau meci pe banca tehnica a lui Poli Iasi. Cristi Bratu ('55) a marcat unicul gol al intalnirii cu un sut plasat, din interiorul careului, dupa o cursa a lui Buta. Oltenii au evoluat aproape tot meciul cu un om in minus, Mitchell fiind eliminat pentru doua faulturi de "galben".

Costea ('20) putea sa marcheze in prima repriza, avand doua mari ocazii de gol in numai un minut: mai intai a reluat pe langa poarta mingea cu capul, apoi l-a lobat la urmatoarea faza pe Branet si bara din dreapta l-a salvat pe portar.

Mitchell a fost eliminat un minut mai tarziu pentru o impingere la Andrei Cristea, care s-a ciocnit violent de Mircea Bornescu. Atacantul imprumutat de Dinamo a facut apoi faza primei reprize: a trecut in viteza pe langa Soava, dar sutul sau a fost repins cu greutate de Bornescu. Centralul Sorin Corpodean nu a sanctional patru faulturi dure ale iesenilor in prima parte si nervii oltenilor incepeau sa cedeze.

Repriza a doua a inceput cu gazdele in atac, care au reusit sa deschida scorul. Desi au evoluat cu un om in plus, iesenii s-au retras in defensiva, Universitatea a atacat in valuri si Dorel Stoica ('78) a trimis in bara din apropierea portii. Branet ('82) s-a opus miraculos sutului trimis de Gaman, asediul oltenilor a fost total insa Poli reuseste o victorie extrem de importanta pentru salvarea de la retrogradare.

Poli Iasi:
Branet - Buta (Miclea '68), Ad. Ilie, L. Munteanu, Pecnik - N. Viveiros, Bersnjak, Gavatorta, M. Oprea (P. Jovanovićci '56) - A. Cristea (Cr. Bratu '46), Balba. Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova:
Bornescu - Dananae, D. Stoica, Mitchell, Rose (C. Tanasa '60) - Dilevski, Soava - Prepelita, Wobay (V. Gaman '66), Gingioveanu - Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

sursa:hotnews.ro

Foto: mediafax
Pune Varga pe ei un retur!... Rada, Panait, Nae si Vitinha, prezentati oficial la CS Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x