Antena Căutare

Poli Timisoara - FC Maramures Baia Mare 3-2 / Banatenii se distanteaza in clasament

Dupa un meci cu 5 goluri, Timisoara a ramas singura pe primul loc al seriei secunde, exact in momentul in care Marian Iancu anunta ca vrea sa renunte la echipa.

Timisorenii s-au saturat de incertitudinea in care se afla inca din iunie. Suporterii sunt tot mai iritati de ceea ce vad in presa si pe stadion.

Cei 11 alb-violeti le-au dat emotii si de data aceasta, motiv pentru care Velcea a fost fluierat copios la final.

Zagrean a deschis scorul in minutul 4, dar maramuresenii au egalat repede: portarul Bota a transformat un penalti obtinut in urma unui hent facut de Gorobsov. Tot din 11 metri a venit si desprinderea violetilor, reusita prin Tames. Acelasi Zagrean a facut 3-1 dupa o centrare a lui Popovici, cel care a scos o noua lovitura de pedeapsa. Tames a executat din nou, dar Bota s-a opus.

In loc sa fie 4-1 s-a facut 3-2 cand Dragos a marcat din nou pentru baimareni.

Galeria lui Poli a luat atitudine si impotriva lui Marian Iancu, afisand un banner cu tenta rasista: „Ai pretins ani la rand ca esti un mare investitor / Ne-am saturat de tine, tigan cersetor".

In urma acestui succes, Timisoara acumuleaza 18 puncte si se asteapta un egal intre Bistrita si Severin, in partida desfasurata pe 18 octombrie.

Foto: Intact Images

Culio sustine ca FRF incearca sa-l convinga sa joace pentru Romania... Echipa feminina a Romaniei a obtinut biletele pentru JO si s-a calificat in finala pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x