Antena Căutare

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Al doilea meci al rundei a 7-a din play-out este un veritabil derby al suferinței. Pe ”Dan Păltinișanu”, ACS Poli Timișoara primește vizita celor de la Concordia Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli Timișoara - Concordia Chiajna este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Meciul de pe Bega reprezintă încă o încercare a celor de la Poli de a pune capăt seriei incredibile de meciuri fără victorie în Liga 1. Echipa bănățeană nu a mai câștigat un meci oficial din 28 octombrie 2017, adică o jumătate de an fără 3 puncte pline. Între timp, echipa a schimbat doi antrenori, pe Ionuț Popa și Leo Grozavu, iar acum avem cuplul Neaga-Șunda care încearcă minunea.

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Runda trecută, după eșecul din ”Ștefan cel Mare” cu Dinamo, Poli a căzut pe loc direct retrogradabil. Nici rivala Concordia nu o duce tocmai bine. Ilfovenii și-au data afară antrenorul, pe Ion Moldovan, după eșecul cu FC Voluntari, în urma căruia s-au apropiat la un punct de zona roșie a barajului.

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În campionat, Poli se descurcă extrem de greu cu Concordia. Ultimul succes contra ilfovenilor a fost obținut tocmai în 2015. De atunci au fost două eșecuri, două remize și un succes în Cupă. Acasă, Poli nu a mai câștigat de la acea dată de 28 octombrie, când a fost un 2-1 cu Astra. Dincolo, Concordia nu a mai câștigat în deplasare din 24 noiembrie, de la un 5-0 cu Juventus la Ploiești.

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În opinia bookmakerilor, Poli Timișoara e ușor favorită la acest meci, primind o cotă de 2,30. Victoria oaspeților primește o valoare de 3,10, în scădere în ultimele zile de la 3,40. O remiză este văzută la 3,00

Poli Timișoara - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Pentru acest meci putem încerca o ”dublă” care ne poate aduce o cotă excelentă. Așadar, vă recomandăm un ”x2” cu șanse destul de bune, la o cotă de 1,57!

BREAKING NEWS! O semifinalistă din Liga Campionilor oferă 7 milioane de Euro pentru Răzvan Marin. Decizia celor de la St... Bayern Munchen - Real Madrid, clasicul semifinalelor din UEFA Champions League! Cele mai indicate ponturi la meciul zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x