Antena Căutare

Pontul Zilei e oferit de meciul Serbia - România! Pariorii joacă masiv un scenariu anticipat de specialiști

Pontul Zilei 10.09.2018! Etapa a 2-a din Grupa 4, Divizia C a Ligi Națiunilor, propune azi, de la ora 21:45, derby-ul Serbia - România. Pe stadionul celor de la Partizan Belgrad, ”tricolorii” lui Cosmin Contra caută să arate lumii întregi că semi-eșecul cu Muntenegru a fost un accident.

Pontul Zilei 10.09.2018! Etapa a 2-a din Grupa 4, Divizia C a Ligi Națiunilor, propune azi, de la ora 21:45, derby-ul Serbia - România. Pe stadionul celor de la Partizan Belgrad, ”tricolorii” lui Cosmin Contra caută să arate lumii întregi că semi-eșecul cu Muntenegru a fost un accident.

Pontul Zilei 10.09.2018! Specialiștii din lumea pariurilor nu dau prea multe șanse României în meciul de azi. Fără jucătorii de mare valoare, fără moral și cu un prim 11 în care abia un jucător se apropie, valoric, de 10 milioane de Euro, România e văzută ca o victimă sigură la Belgrad.

Pontul Zilei 10.09.2018! În campania de calificare la Cupa Mondială din Rusia, Serbia a fost extrem de solidă pe teren propriu: 3 victorii și 2 remize. În schimb, România a fost modestă în competiția similară, pierzând cu Polonia (1-3) și cu Muntenegru (0-1).

Pontul Zilei 10.09.2018! Serbia vine în acest meci cu un moral excelent, după victoria cu Lituania, dar și cu multe vedete odihnite. Kolarov, vedeta de la AS Roma, și Milinkovic-Savic, cea de la Lazio Roma, au început pe bancă meciul de la Vilniul. Doar primul a intrat în ultimele 13 minute. Dincolo, România a băgat tot ce a avut mai bun cu Muntenegru, însă nu a fost suficient. Mai mult, Chiricheș și Pintilii s-au accidentat grav și nu vor mai juca în 2018.

Pontul Zilei 10.09.2018! Între Serbia și România există o diferență uriașă și pe hârtie. Dacă lotul gazdelor de azi valorează peste 270 de milioane de Euro, cel al României abia atinge 55. Numai starul lui Lazio, Sergej Milinković-Savić, e cotat la 90 de milioane de Euro.

Pontul Zilei 10.09.2018! La casele de pariuri, cota pentru un succes al Serbiei a scăzut dramatic, de la 1,60 la 1,44. Bookmakerii văd în succesul trupei lui Cosmin Contra o mare bombă: cotă 8,00 primesc tricolorii, de la 4,75 în ziua afișării ofertei.

Serbia s-a impus cu România în singurele meciuri directe: De două ori s-au mai întâlnit până acum Serbia şi România, ambele partide având loc în 2009, în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud. În tur, tricolorii au cedat pe propriul teren, scor 2-3, apoi au fost umiliți in deplasarea de la Belgrad, unde au pierdut, scor 0-5.

Echipe probabile în Serbia - România:

Serbia XI: Dmitrovic – Kolarov, Milenkovic, Veljkovic, Rukavina – Kostic, Matic, Maksimovic, Zivkovic – Tadic, Mitrovic

România XI: Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Bălașa, Bancu - R. Marin, Anton - Stanciu, Chipciu, Mitriță - Țucudean

Pontul Zilei 10.09.2018: Serbia - România 1 solist!

Gigi Becali, implicat într-un scandal uriaș pe aeroportul Otopeni. Un europarlamentar îl acuză de injurii și violență... Liga Națiunilor, Serbia-România 2-2! Elevii lui Contra revin de două ori pe tabelă și visează la calificare. Lider surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x