Antena Căutare

Portughezul Luis Figo ar putea fi numit noul antrenor al formatiei Inter Milano

Zilele lui Claudio Ranieri ca antrenor al formatiei Inter Milano sunt numarate. Presa din peninsula noteaza ca pe banca tehnica a echipei la care evolueaza si romanul Cristi Chivu ar putea veni portughezul Luis Figo, informeaza Mediafax. Dupa infrangerile cu Roma si Novara, trupa lui Ranieri a fost umilita aseara de Bologna, chiar la Milano, scor 0-3.

Massimo Moratti, patronul Interului, a parasit tribunele stadionului din Milano, vineri seara, in minutul 75, cand echipa sa era condusa cu scorul de 2-0, fiind in cele din urma invinsa cu scorul de 3-0.

Conform Sport Mediaset, Moratti se gandeste sa-l demita pe Ranieri si sa-l numeasca in functie pe Luis Figo. La 39 de ani, portughezul este ambasador al Interului, dupa ce s-a retras din activitate, in 2009.

Chiar si asa, tehnicianul Claudio Ranieri a declarat ca nu ia in calcul demisia de la Internazionale Milano.


"Nu am facut ceea ce ar fi trebuit sa facem si trebuie sa ne asumam responsabilitatea care decurge dupa un asemenea rezultat. Trebuie sa ne cerem scuze in fata suporterilor si a presedintelui nostrum. Nu ma gandesc la o decizie socanta si vreau sa ramanem uniti pentru a solutiona probleme existente la echipa", a spus Ranieri dupa infrangerea cu Bologna.

Dupa 24 de etape, Inter Milano ocupa locul sase in clasamentul Serie A, la 11 puncte de liderul AC Milan, care are cu un meci mai putin disputat.

Meci amical: Steaua - Juventus Bucuresti 2-0... VIDEO! Vitali Kliciko a fost palmuit de Derek Chisora la cantarul oficial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x