Antena Căutare

Povestea tristă a unei legende de la Manchester United. Numit selecționer, Ryan Giggs este distrus de tatăl său: ”Mi-e rușine de el. Nu pot să-l văd nici la TV”.

Ryan Giggs, legenda celor de la Manchester United, a fost numit în urmă cu două zile în funcţia de selecţioner al reprezentativei Ţării Galilor. În vârstă de 44 ani, Giggs a evoluat de 64 de ori pentru reprezentativa galeză, între 1991 şi 2007. Cel mai mare jucător din istoria lui United nu se poate bucura pe deplin de această funcție, dat fiind un conflict mai vechi pe care l-a avut în familie.

La o zi după ce a semnat contractul cu Federația din Țara Galilor, Ryan Giggs a și primit critici. Acestea nu au venit de la specialiști din lumea fotbalului, ci dintr-un loc de unde fostul mare fotbalist se aștepta mai puțin, chiar de la tatăl său, Danny Wilson. Într-un interviu pentru Mirror, acesta susține că fiul său nu are caracter și nu merită această funcție.

”Normal, ar trebui să fiu cel mai mândru părinte din lume, cel mai fericit pentru ceea ce a realizat, dar mi-e rușine cu el. S-a pus pe el pe primul loc și tot ce îi pasă este televiziunea și deschiderea de hoteluri în Manchester. Acum, când îl văd, închid televizorul. Asta face toată familia.

Povestea tristă a unei legende de la Manchester United. Numit selecționer, Ryan Giggs este distrus de tatăl său: ”Mi-e rușine de el. Nu pot să-l văd nici la TV”.

Nu e bun pentru această slujbă, e îngrozitor. Managerul echipei trebuie să fie cineva repectat și bine văzut în societate. E fiul meu și aproape că îmi dau lacrimile când spun că familia nu îl respectă și nu îl privește cu stimă”, a spus Wilson.

Atitudinea rece a tatălui lui Ryan Giggs are în spate un episod rușinos din viața legendei lui Manchester United. Noul selecționer al galezilor a avut o relaţie extraconjugală de opt ani cu Natasha, soţia fratelui său, Rhodri Giggs.

Timp de 8 ani, în perioada 2003-2011, fostul mijlocaş al lui United avut o aventură cu Natasha Lever, fără ca soţia sa sau fratele său să bănuiască. Într-un final, idila a fost demascată, iar Stacey Giggs nu a mai suportat: a intentat divorț.

Între timp, fratele lui Giggs, Rhodri, traversează o perioadă extrem de dificilă a vieții sale. După ce a divorțat de Natasha, acesta a ajuns pe drumuri, iar tatăl celor doi frați consideră că Ryan e vinovat de toată această situație.

”Ryan este fiul meu, însă ceea ce a făcut a adus numai suferință în familia mea. Fiind cel mai mare, acesta ar fi trebuit să aibă grijă fratelui său, nu să-l înjunghie pe la spate. Din păcate, Ryan nu mai este om.” a mai spus Wilson.

Presa britanică dezvăluie amânunte incredibile despre relația dintre Giggs și soția fratelui său, Natasha. În urma relației extra-conjugale, Natasha ar fi rămas însărcinată cu copilul lui Ryan. Apoi, la câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu Rhodri, aceasta a decis să facă avort.

Povestea tristă a unei legende de la Manchester United. Numit selecționer, Ryan Giggs este distrus de tatăl său: ”Mi-e rușine de el. Nu pot să-l văd nici la TV”.

Pe de altă parte, și soția lui Ryan, Stacey a rămas însărcinată, însă cu toate acestea Ryan a continuat aventura cu Natasha. În cele din urmă, după ce scandalul a devenit public și a luat proporții, Stacey s-a despărțit de Ryan Giggs. Divorțul a fost pronunțat la începutul acestui an, Ryan și Stacey împărțind o avere de 40 de milioane de lire sterline.

Din punct de vedere fotbalistic, după ce s-a retras din activitate, Giggs a fost secundul olandezului Louis van Gaal la gruparea de pe Old Trafford, în următoarele două sezoane, înainte de a o părăsi pe United în 2016, după numirea portughezului Jose Mourinho în postul de antrenor.

Pe banca Țării Galilor, Giggs îl înlocuiește pe Chris Coleman, cel care a condus selecţionata Ţării Galilor până în semifinalele EURO 2016, însă a ratat calificarea la Cupa Mondială de anul viitor.

Povestea tristă a unei legende de la Manchester United. Numit selecționer, Ryan Giggs este distrus de tatăl său: ”Mi-e rușine de el. Nu pot să-l văd nici la TV”.

"Am jucat pentru Țara Galilor și am spus că vreau să mă întorc la națională, în postul de selecționer. Este într-adevăr una dintre mai frumoase meserii. Am jucat pentru Manchester United și pentru Țara Galilor, atâta tot", a spus Giggs, după numirea ca selecționer.

VIDEO/FOTO! Jucătorii lui Dinamo au călcat din nou pe bec! Jumătate din echipa Miriuță a petrecut în club până la 4:30 d... ULTIMA ORĂ! Medicii au oferit verdictul după accidentarea suferită de Simona Halep! Ce se întâmplă cu liderul WTA la mec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x