Căutare Live

Presa din Anglia anunță o mutare șoc: Jose Mourinho lasă Manchester United pentru a prelua cea mai bogată echipă a continentului!

După un sezon 2016-2017 modest, în care a ratat prezența în topul celor mai bune echipe din Premier League, Jose Mourinho a început mult mai bine actuala ediție din Anglia și se părea că United va reveni în topul fotbalului englez. ”Minunea” a durat doar câteva etape, pentru că rivala City a pus stăpânire pe situație și pare deja evadată.

Conștient de faptul că nu poate ține pasul cu rivalul Pep Guardiola, Jose Mourinho pare tentat să accepte, din sezonul viitor, o nouă provocare în carieră: PSG!

Presa din Anglia scrie azi că șefii lui Manchester United, membrii familiei Glazer, sunt tot mai siguri că Mourinho va părăsi echipa de pe Old Trafford la finalul actualului sezon.

După 11 etape scurse din actualul sezon de Premier League, Manchester City domină copios campionatul, acumulând 31 de puncte din 33 posibile. În schimb, United ocupă locul secund, cu doar 23 de puncte.

Englezii de la The Sun scriu că Mourinho nu va mai accepta și un al treilea sezon al umilințelor în Anglia, iar din vară va ajunge la PSG, acolo unde șeicii îi pot satisface toate plăcerile pe piața transferurilor.

Scenariul pare unul perfect, dat fiind faptul că actualul antrenor de la PSG, Unai Emery, este pe picior de plecare, după conflictele cu starurile din echipă în frunte cu Neymar.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Nici Budescu și nici Stanciu! ”Tricolorii” și-au ales numerele pentru amicalul cu Turcia, iar ”decarul” e unul surpriză....
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri