Antena Căutare

Preliminarii EURO 2013: Franta U21- Romania U21 3-0/ Sanse de calificare tot mai mici

Echipa de tineret a Romaniei nu mai are practic nicio sansa de a se califica la Campionatul European din 2013, dupa ce a pierdut la Nantes impotriva Frantei, scor 0-3.


Inceputul meciului de pe Stade de la Beaujoire a fost echilibrat. Gazdele au avut posesia, dar cu exceptia ocaziei lui Kakuta din minutul 22 nu au creat pericol la poarta lui Alexandru Pena, in timp ce echipa Romaniei a incercat sa dea lovitura pe contraatac.

Francezii au deschis scorul in minutul 38, prin Cabella, care a inscris din interiorul careului dupa o pasa superba, cu pieptul, a lui Lacazette.

Acelasi Cabella putea dubla avantajul gazdelor in debutul partii a doua, dar executia sa din lovitura libera a fost respinsa excelent de Pena, portarul roman intervenind decisiv si in fata lui Sunu, cateva minute mai tarziu, pentru ca apoi sa fie ocrotit de sansa cu 20 de minute inainte de final, cand Guilavogui a tras putin pe langa din mijlocul careului.

Forcingul francezilor a dat in cele din urma roade in minutul 73, cand Lacazette a facut 2-0, sapte minute mai tarziu Corchia stabilind scorul final dintr-o lovitura libera la care Pena nu a avut replica.

Romania a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Groav a fost eliminat in minutul 89, pentru doua cartonase galbene.

Au evoluat echipele:

Franta: Al Ahamada - Corchia, Mavinga, Mirin, Varane, Giulavogui, Cabella (Joseph Monrose 76), Coquelin, Lacazette (Sanogo 73), Kakuta (Bulot 63), Sunu

Romania: A. Pena - Rapa, Muth (Mustata 57), Beta, Mladen, Fl. Ilie, C. Matei (Buhusi 71), I. Maxim, Sg. Bus, M. Alexe, Enache (Grozav 46).

VIDEO! Pana de curent la "amicalul" Gabon- Brazilia. Arena va gazdui finala Cupei Africii 2012... VIDEO! Ianis Zicu, hat-trick pentru TSKA Sofia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x