Antena Căutare

Premiera romaneasca in WRC: Keleti/Ponta, locul 2 in Raliul Catalunyei-Costa Daurada

Echipajul Edwin Keleti / Victor Ponta, la bordul unui Renault Clio R3 Maxi Evo, a participat saptamana trecuta la Raliul Catalunyei-Costa Daurada, etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC). La finalul celor trei zile, echipajul romanesc a reusit un senzational loc 2 la grupa R3 si locul 21 in clasamentul general, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui echipaj romanesc in WRC din 1985 incoace! Echipajul nostru a reusit chiar sa castige 2 probe speciale la grupa R3 si sa se claseze de doua ori in top 20 (locul 17 si 13)!

"Suntem extrem de fericiti de rezultat. A fost o cursa foarte dificila, dar nemaipomenit de frumoasa prin complexitatea probelor. Am avut si mici probleme tehnice care ne puteau constrange la abandon, insa echipa tehnica a facut o treaba extraordinara si ne-a permis sa continuam cursa pana la sfarsit. A fost o lupta barbateasca cu adversari de valoare si cu probe foarte tehnice. Pneurile Pirelli ne-au oferit niveluri excelente de aderenta, atat pe asfalt cat si pe macadam, iar Clio-ul R3 Maxi Evo 2009 s-a aratat a fi foarte performant in continuare. Multumim mult sponsorilor si fanilor din tara si strainatate pentru sprijin. Am vazut pe probe drapelul Romaniei fluturat de fani si acest lucru ne-a facut foarte mandri", au declarat Edwin Keleti si Victor Ponta, la intoarcerea in tara.

Membri ai echipei Jack Daniel's Rally Team, Edwin Keleti si Victor Ponta sunt campionii grupei A in Campionatul National de Raliuri incheiat in urma cu 2 saptamani.

Foto: McKlein

Romania-Argentina va inaugura National Arena, in august 2011... A murit celebra caracatita Paul, cea care a prezis castigatoarea CM 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x