Antena Căutare

Prepelita, Alexa si Ezequias – 3 etape de suspendare. Coman, Pancu si Duarte au scapat

Comisia de Disciplina a decis ca jucatorii eliminati in partida Steaua – Rapid sa fie suspendati 3 etape si sa respinga memoriul facut de Gigi Becali prin care se solicitau sanctiuni si pentru Coman Pancu si Rui Duarte.

Florin Gatejan, vicepresedintele Comisiei de Disciplina, a explicat rationamentul care a stat la baza deciziilor respective: „Noi putem judeca doar dupa foaia arbitrului si a observatorului de joc: ori acestea ii incrimineaza pe Prepelita, Alexa si Ezequias. La Prepelita a fost atac periculos cu piciorul in fata, la fel ca la Ezequias, deci era normal sa ia acelasi numar de etape. Alexa a fost suspendat pentru violenta."

De asemenea, Comisia de Disciplina a respins memoriul facut de Steaua prin care solicita suspendarea lui Pancu, Rui Duarte si Coman pentru ca actiunile rapidistilor nu se pot incadra la termenul „abateri grave", pentru a putea trece peste decizia din teren a arbitrului.

O alta posibilitate in care solicitarea ar fi putut fi acceptata ar fi fost ca arbitrul sa nu fi vazut evenimentele care ar fi urmat sa fie judecate de Comisia de Disciplina a LPF. Ori Tudor a fost aproape de meleul creat, prin urmare memoriul a fost respins.

Helmuth Duckadam a declarat ca Steaua va face recurs si se asteapta ca suspendarea lui Prepelita sa se reduca la doua etape

Foto: gsp.ro

Craciunescu se apara pentru delegarea lui Balaj: „Nu aveam pe cine sa pun”... Timisoara nu a scapat de ceea ce se temea: Balaj la meciul cu Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x