Antena Căutare

Prepelita si Tanase au sanse sa joace cu Schalke

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a intervenit in direct la Radio GSP unde a discutat despre problemele cu care se confrunta Steaua inaintea meciurilor cu Schalke si Dinamo. Raducan a vorbit despre "Derby de Romania", dar si despre partida din Europa League si a adus lamuriri in scandalul dintre Ilie Stan si Mihai Costea de la meciul cu Brasov de pe National Arena.

...despre starea de spirit a echipei dupa victoria cu Brasov
"Incepe o serie infernala pentru noi, atat in campionat, cat si in Europa League. Cred ca numai prin concentrare si jocuri foarte bune echipa poate iesi din aceasta serie. Momentan e bine, e liniste, ne pregatim de lupta"

... despre meciul cu Schalke
"Schalke este o echipa buna si ne asteapta un meci foarte greu. Este un meci decisiv, nu este tocmai simplu cand joci un astfel de meci cu ei. S-au incurcat si ei, si noi, vine sfarsitul acestei grupe si astfel de meciuri devin extrem de importante. Au si ei probleme si speram sa nu se refaca cei accidentati pana la ora meciului cu noi. Orice punct este binevenit, dar din pacate trebuie sa tragem cu ochiul si la meciul celalalt din grupa"

... despre meciul cu Dinamo
"Este derby-ul de traditie, este Derby de Romania. Chiar daca nu suntem in spatele lor foarte aproape cand bati pe Dinamo suporterii iti mai iarta foarte multe. Dinamo nu este o echipa invincibila, cu siguranta isi merita locul de lider. Chiar si Danciulescu spunea ca este un meci de 1 X 2 pentru ca toata lumea va da maximum pe teren in acest joc"

... despre plecarea lui Cojocaru la Liverpool
"Cojocaru este are un fizic impunator, e destul de matur pentru varsta lui. A demonstrat ca poate arde unele etape intr-un mod spectaculos. A plecat prin intermediul fratilor Becali, s-a adus acolo pentru o saptamana de proba. Mi-as dori sa reuseasca pentru ca dai un jucator la Liverpool, nu oriunde! Mai ales ca este un campionat destul de puternic. Asa a plecat si Pantilimon, cei din Anglia cauta portari inalti, si Cojocaru se incadreaza perfect conditiilor lor"

... despre accidentarea lui Tibi Balan
"Eu nu sunt de acord cu faptul ca Tibi s-a dat lovit. Muschiul este contractat si Tibi nu este un tip care sa minta. A venit nepregatit de la Sportul, a fost introdus rapid in ritmul meciurilor de la Steaua. A recidivat la fel ca si la fratii Costea. Ei nu au prins o pregatire foarte buna si vor avea de tras mult in iarna"

... despre supararea lui Mihai Costea in meciul cu Brasov
"Pentru noi e un capitol incheiat si ati vazut declaratiile de pe site-ul oficial. Ilie Stan l-a schimbat si e foarte bine ca a facut si precizarea ca a facut un meci bun. A fost amendat prin schimbare doar pentru acea faza de la finalul primei reprize. Este un capitol inchis, el s-a pregatit normal si astazi, la fel si Florin deci nu sunt probleme"

... despre accidentarile din lot
"Avem probleme cu jucatorii accidentati. Cristi Tanase va face maine un antrenament complet si vom vedea daca poate duce meciul cu Schalke sau il pastram pentru cel cu Dinamo. Tatu nu cred ca are vreo sansa pentru nici unul din cele doua meciuri. Prepelita e in aceeasi situatie cu Tanase, Tibi Balan iese din discutie pentru ambele meciuri. Unii dintre ei mai acuza dureri, oricum testul decisiv in urma caruia vom afla daca Tanase si Prepelita vor juca este maine!"

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Sumudica: “ Buga nu are sange in «instalatie»"... Pica transferul lui Tevez? Milan il vrea doar imprumut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x