Antena Căutare

Presa turca: "Hagi ar putea deveni antrenorul formatiei Trabzonspor"

Conform presei din Turcia, fostul international roman Gheorghe Hagi ar putea fi investit in functia de antrenor al formatiei Trabzonspor. Regele s-a aflat in tribune la partida Galatasaray – Trabzonspor, scor 4-2.

"Faptul ca Hagi a fost la meci a dus la zvonuri potrivit carora romanul ar urma sa fie adus la echipa Trabzonspor in locul lui Hugo Broos
", scrie presa din Turcia.

Hagi a infirmat speculatiile aparute in presa, dar nu a exclus ca intr-o buna zi sa antreneze o echipa din Turcia: "Acestea sunt speculatii, dar sper ca intr-o buna zi sa revin in Turcia."

Gheorghe Hagi a mai antrenat in Turcia, formatiile Galatasaray (cu care a castigat Cupa Turciei in 2005) si Bursaspor.

Potrivit ajansspor.com, responsabilul sectiei de fotbal a clubului Trabzonspor, Ihsan Alioglu, a spus ca deocamdata nu exista o decizie in privinta unei eventuale demiteri a lui Broos. "Nu exista o decizie in privinta masurilor ce ar urma sa fie luate avand in vedere situatia actuala. Nu am mentionat numele niciunui antrenor. In fotbal se poate intampla orice. Nu vom spune nimic acum in aceasta privinta", a precizat Alioglu.

In ultimul meci de campionat, formatia Trabzonspor a fost invinsa in deplasare de Galatasaray cu scorul de 4-3, si nu trece prin cea mai buna perioada, aflandu-se la cel de-al treilea meci consecutiv fara victorie.
Lobont, rezerva pe San Siro... Button, campion mondial la F1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x