Antena Căutare

Presedintele Federatiei de Fotbal din Estonia poarta cojoc si blugi rupti!

Nasul din Estonia pare desprins din Stapanul Inelelor. Omologul lui Mircea Sandu, presedintele Federatiei de Fotbal din Estonia, poarta cojoc si blugi rupti. Aivar Pohlak seamana cu un calator in timp. Are plete sure si barba deasa, exact ca personajele din mitologia nordica.

Omul de Neanderthal e seful fotbalului din Estonia! Cel putin asa il vede presa din Estonia pe Aivar Pohlak, seful federatiei. Pohlak are infatisarea unui calator in timp. Omologul lui Mircea Sandu pare desprins din mitologia nordica. Poarta plete sure, barba deasa si nu renunta niciodata la cojocul sau de oier. Pohlak isi asorteaza un pulover de lana si poarta si blugi rupti in genunchi.

Nasul Pohlak are o poveste incredibila. A terminat Politehnica din Tallin, dar n-a vrut sa fie inginer. S-a facut profesor de matematica, a predat limba estona si a scris carti pentru copii. Aivar Pohlak a jucat si fotbal. A fost atacant, la fel ca Nasu Sandu.

Calator in timp e si al nostru presedinte de federatie. Nasul apare intr-o poza din 1940 expusa la un muzeu din Canada. Mircea Sandu seamana izbitor cu un personaj din poza.

foto: president.postimees.ee

Ghici ce face un mic chinez cu o pereche de rotile? SENZATIEEE!... "Tricolorii" incep campania de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia 2014! Estonia - Romania, astazi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x