Antena Căutare

Presedintele Federatiei Romane de Hochei ameninta: "O sa plecam toti din tara asta minunata"

Presedintele Federatiei Romane de Hochei, Tanczos Barna, a intervenit in direct la Radio GSP, amenintand cu demisia si ironizand Romania.

Declaratia vine dupa ce unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei noastre, care joaca pentru HSC Miercurea Ciuc, Tihamer Becze a spus ca Tinutul Secuiesc a batut Ungaria, si nu Romania. Acesta a precizat ca se gandeste sa plece cu toti jucatorii din tara pentru ca toata lumea sa fie multumita.

"Noi trebuie sa apreciem rezultatele echipei nationale dupa performantele sportive, nu dupa cele de etnie, rasa si-asa mai departe. Toata lumea ii face nenorociti pe cei din etnia maghiara, primesc mesaje ca mai bine jucam in Liga Z decat sa avem unguri in echipa si-asa mai departe. Cei care n-ar simti nimic pentru Romania si pentru tara natala ar pleca cum s-a mai intamplat.

Cu chiu cu vai acum am reusit sa avem jucatori care se bucura la golurile marcate pentru Romania, la fel ca si publicul din Miercurea Ciuc, care se bucura pentru victoriile echipei nationale de hochei.

"Plec cu toti jucatorii"

Nu poti obliga pe nimeni sa se dea cu o etnie anume, sau sa se decare roman, ungur sau tigan. Fiecare face ce simte. Ca au cantat sau nu imnul Ungariei eu n-am vazut pe nici o inregistrare. In schimb, imnul Secuiesc se canta de 21 de ani in Covasna.

Daca in Romania se vrea, o sa-i excludem pe toti maghiarii din Harghita care joaca in echipa asta. O sa plec cu toti jucatorii din Romania ca sa fie toata lumea multumita si sa jucati in Liga H! Incet, incet o sa plece toti din tara asta minunata", a precizat Barna la Radio GSP.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Fernando Alonso se desparte de sotie dupa 5 ani de casnicie... VIDEO! Vezi cum fac granzii din Romania aranjamentele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x