Căutare Live

Preşedintele UEFA: Nu văd cum Liverpool ar putea pierde titlul de campioană în acest an

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit, într-un interviu pentru publicaţia slovenă Ekipa, despre campionatul Angliei, unde Liverpool, lider detaşat, nu a câştigat încă titlul.

"Liverpool va obţine titlul, într-un fel sau altul. Nu văd cum ar putea fi lăsată echipa fără titlu. Dacă Premier League se va relua, Liverpool va fi cu siguranţă campoană. Teoretic, nu s-a terminat totul, dar ei sunt aproape de titlu", a declarat Ceferin.

El a mai spus că dacă nu se vor relua campioanetele, va trebui găsită o modalitate pentru atribuirea titlurilor de campioni. "Înţeleg că va fi trist pentru fani dacă titlul se va da pe un stadion gol sau în birourile unei ligi, dar până la urmă e important ca echipa lor să obţină trofee", a adăugat Ceferin.

Sursa : news.ro

Roberto Mancini consideră că amânarea Campionatului European este un lucru bun pentru naţionala Italiei... Turneul de tenis de la Madrid va fi virtual şi caritabil...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri