Antena Căutare

Prima reacţie oficială din partea Barcelonei, după "transferul lui Neymar la PSG". "Noi suntem foarte calmi"

Ziariştii din Brazilia au pornit, marţi, o tornadă în fotbalul mondial, anunţând transferul lui Neymar la PSG pentru suma de 220 de milioane de euro. La 24 de ore de la această informaţie, Barcelona a oferit prima declaraţie oficială.

Preşedintele Bartomeu se declară încrezător în ceea ce priveşte rămânerea lui Neymar pe Camp Nou. "Suntem calmi, foarte calmi, în ceea ce priveşte viitorul lui Neymar. Am avut multe discuţii, iar acum voi trebuie să vorbiţi cu cei care scot pe piaţă asemenea speculaţii", a spus şeful catalanilor.

Neymar a refuzat să comenteze informaţia, iar mulţi specialişti susţin că brazilianul a acceptat oferta celor de la PSG, dar că francezii încă nu s-au înţeles asupra mutării cu Barcelona. Tocmai din acest motiv, în special pentru implicarea lui Verratti în afacere, transferul secolului ar putea pica.

Gest IMENS făcut de Hagi! Viitorul Constanţa i-a mărit salariul lui Casap, fotbalist accidentat grav în prima etapă... Nu-şi vorbesc, dar fac transferuri! Becali şi Hagi, aproape de o nouă mutare importantă în Liga I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x