Antena Căutare

Primera Division: Real Madrid, fara victorie dupa doua etape. Messi o salveaza din nou pe Barcelona

Inceput dezastros de sezon pentru Real Madrid, care a acumulat un singur punct dupa primele doua etape. Galacticii au fost invinsi de Getafe, in deplasare, scor 1-2.

Campionii au condus la pauza, 1-0, Higuain reusind sa marcheze pentru echipa lui Mourinho, insa in repriza a doua Valera si Barrada au adus o victorie nesperata pentru gazde. Este al doilea pas gresit facut de Real Madrid, dupa remiza de pe teren propriu, cu Valencia, scor 1-1.

Barcelona a avut si ea emotii in aceasta runda, dar a castigat cu 2-1 pe terenul lui Osasuna Pamplona.

Catalanii au fost condusi la pauza, iar dupa ce gazdele au ramas in inferioritate numerica, Lionel Messi a punctat de doua ori in numai patru minute (76' si 80'), si "extraterestrii" au obtinut toate cele trei puncte puse in joc.

Dupa doua etape, catalanii au maximum de puncte in clasamentul Primera Division, sase, la egalitate cu Rayo Vallecano. Real Madrid ocupa locul 14, la cinci puncte in spatele Barcelonei.

Intr-un alt meci disputat duminica seara, Granada, cu Torje pe teren din minutul 64, a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Sevilla.

Dinamo castiga in prelungiri. Pandurii Targu Jiu isi consolideaza primul loc in Liga 1... SERIE A: AC Milan si AS Roma au inceput cu stangul noul sezon! Vezi rezultatele inregistrate in prima etapa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x