Antena Căutare

FOTO: Primul ”11” al celor mai frumoase iubite ale jucătorilor de la Real Madrid! Acestea au fost alături de campioana Europei la Kiev

Real Madrid a câștigat pentru a 3-a oară consecutiv și pentru a 13-a oară în istorie trofeul Ligii Campionilor. Sâmbătă, la Kiev, ”galacticii” s-au impus cu 3-1 în fața celor de la Liverpool, în urma unui meci cu multe evenimente. Alături de Ramos, Isco & co. în tribunele Olimpiyskiy Stadium au fost prezente și iubitele acestora, cele care au ridicat standardul de frumusețe deja existent în Ucraina.

În loc de ”Una pe zi” sau de ”Două pe zi”, astăzi vom vedea o echipă de frumuseți de la Real Madrid. Pe teren am văzut o minunăție de gol marcat de Gareth Bale, însă în tribune am văzut 11!

Iată ce iubite ale jucătorilor de la Real Madrid intră în această echipă a frumuseții:

FOTO: Primul ”11” al celor mai frumoase iubite ale jucătorilor de la Real Madrid! Acestea au fost alături de campioana Europei la Kiev

Rândul de jos (6 frumuseți) de la stânga la dreapta:

Vanja Bosnic, iubita lui Luka Modric, Izabel Andrijanic, iubita lui de Kovacic, Andrea Salas, iubita lui Keylor Navas, Clarice Alves, iubita lui Marcelo, Pilar Rubio, iubita lui Sergio Ramos, Adriana Pozueco, iubita lui Theo Hernández.

Rândul de sus (5 frumuseți) de la stânga la dreapta:

Sara Sálamo, iubita lui Isco, María Sánchez, iubita lui Ceballos, María Delgado, iubita lui Jesús Vallejo, Camille Tytgat, iubita lui Varane, Ana Mariana Casemiro, iubita lui Casemiro.

foto: marca.com

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO ONLINE... Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x