Primul meci, primele victime! Becali a făcut PRAF doi jucători, după meciul cu Voluntari al FCSB-ului: "Dorm pe ei"

 

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Voluntari, graţie unui gol venit în prelungiri, iar Gigi Becali nu şi-a menajat fotbaliştii. Patronul steliştilor a criticat doi dintre jucătorii titulari folosiţi de Nicolae Dică.

"A fost primul meci, e clar că există calitate. Dacă aveam noroc să marcăm mai repede şi scorul era mai mare. Bine că am câştigat. Nu sunt mulţumit, vreau mai multe pase, mai multe mingi pe gazon, o circulaţie mai bună a balonului. Budescu mi-a plăcut, dar m-a încântat Man, ar fi jucat şi dacă nu era regula cu juniorul în teren.

În apărare sunt probleme, la golul primit ambii fundaşi centrai au dormit. Nu avem de unde să aducem un fundaş central mai bun decât Larie şi Bălaşa. Nu spun că sunt nemulţumit de joc, dar nu sunt încântat", a spus Becali la Digisport.

Echipa FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, în prima etapă a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu '34 din penalti şi Man '90+2, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Bălan, în minutul 55.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe