Probleme uriașe pentru Juventus București! ”Lanterna” Ligii 1 a fost somată să-și schimbe numele la finalul sezonului. Cum se va numi

După mai multe procese de lungă durată contra celor de la CSA Steaua, Gigi Becali a fost obligat de deziziile judecătorești să schimbe numele echipei în FC FCSB. Pe calea celor de la FCSB a luat-o acum o altă echipă din Liga 1, obligată și ea să-și schimbe numele.

Rivala celor de la FCSB din ultime etapă a Ligii 1, Juventus București, a fost somată de campioana Italiei, Juventus Torino, să-și schimbe numele. Astfel, din vară echipa s-ar putea numi FC Colentina, după cum a anunțat antrenorul Marin Barbu.

”Juventus Torino ne-a somat să ne schimbăm numele. Italienii puteau să ne dea în judecată și să plătim daune. Patronul nostru a luat totul în serios și a cerut răgaz până la finalul campionatului, iar din sezonul următor ne vom numi altfel.

Cel mai probabil o să fie un nume din perioada dintre primul și al doilea război mondial. Atunci era o echipă numită FC Colentina”, a spus Marin Barbu, conform gsp.ro

Pe lângă schimbarea numelui, Juventus și-ar putea schimba și proprietarii. Un grup de chinezii sunt foarte aproape de a prelua ”Lanterna” Ligii 1.

”Chinezii cumpără cluburi în toată lumea. La noi este un club curat, fără datorii la stat, la Fisc, plățile sunt la zi, deci cumpără un club alb. De ce să nu investească într-o echipă cum este Juventus?”, a mai spus Barbu.

Ultimele știri