Antena Căutare

Procurorii cer pedepse de 82 de ani de inchisoare pentru greii fotbalului, in "Dosarul Transferurilor"

Lacrimi si tensiune pentru echipa condamnatilor din "Dosarul Transferurilor". George Copos a cedat primul. A strigat pe holul Inaltei Curti, dupa ce procurorii au cerut interdictia de a parasi Romania pentru el si pentru ceilalti sapte oameni din fotbal. Toti sunt acuzati in dosarul tranzactiilor dubioase cu jucatori. Procurorii vor sa dubleze pedepsele primite de greii fotbalului. In total, cer 82 de ani de inchisoare!

Cina cea de taina de acum o saptamana dintre fratii Becali, Borcea si nasul Gigi Becali de la hotelul lui George Copos le-a atras atentia procurorilor DNA. Ar fi pus la cale o strategie pentru a-si instraina averile puse sub sechestru si o alta, ca sa fuga din tara. Brusc, parchetul a cerut astazi ca milionarii sa nu paraseasca Romania.

Ca un leu in cusca a fost Ioan Becali astazi. Procurorii DNA vor sa-i mareasca pedeapsa de 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani. Tot atat vor si pentru Cristi Borcea, care primise 7 ani.

“Eu la 2 saptamani dupa operatia pe cord m-am prezentat la proces”, a spus Cristi Borcea, pentru a aminti cat de cooperant a fost.

15 ani in loc de 7 vor procurorii si pentru fratele mai mic al lui Giovani, agentul Victor Becali. De asemenea, dublare vor si pentru patronul Rapidului, George Copos. Nu 5 ani, cat a primit la Curtea de Apel, ci 10.

“Pot sa fiu judecat de familia mea, de managerii mei, de cei 2.100 de oameni carora le-am asigurat locuri de munca”, a spus Copos in fata jurnalistilor.

Soc pentru Gigi Netoiu. De la 3 ani cu suspendare, s-a trezit de la procurori cu 10. Cu executare. Meme Stoica a asteptat ziua judecatii in Olanda, in cantonament cu Steaua. Pentru el, Parchetul vrea 10 ani dupa gratii, si nu 4. Iar pentru Jean Padureanu si Gica Popescu, care au fost condamnati fiecare la 3 ani cu suspendare, procurorii cer executarea pedepsei.

Sunt in total 82 de ani de inchisoare pentru milionarii din fotbalul romanesc. Dupa un dosar maraton, inceput in octombrie 2008. Un dosar cu 12 tranzactii dubioase de jucatori, pentru care cheltuielile de judecata s-ar ridica acum cu mult peste prejudiciul creat statului, 1,5 milioane de euro. Urmatorul termen in dosar va fi pe 5 martie.

Gigi Becali nu mai vrea sa se intoarca in Romania, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare... Gigi Becali, scos de pe lista invitatilor la dineul oficial inaintea partidei Ajax - Steaua ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x