Antena Căutare

Programul la metrou în seara meciului România - Spania, de pe Arena Națională, a fost prelungit! Când vor pleca ultimele trenuri

Programul la metrou va fi prelungit, joi, 5 septembrie 2019, când va avea loc meciul România - Spania, din preliminariile EURO 2020, a anunțat, miercuri, Metrorex.

Programul la metrou va fi prelungit, joi, 5 septembrie 2019, când va avea loc meciul România - Spania, din preliminariile EURO 2020, a anunțat, miercuri, Metrorex.

Pentru a asigura transportul celor aproximativ 50.000 de suporteri care vor fi prezenți pe Arena Națională, programul pe toate magistralele de metrou a fost prelungit cu o oră și 30 de minute.

„La solicitarea FRF, Ministerul Transporturilor și Metrorex au acceptat ca trenurile de metrou să circule, pe toate magistralele, după un program prelungit. Potrivit paginii oficiale de facebook a Metrorex, joi, 5 septembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră și 30 de minute.

Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute”, se arată în comunicatul emis de FRF, citat de Mediafax.

Meciul România-Spania se joacă joi, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2020.

De altfel, Federația Română de Fotbal a anunțat că meciul „România-Spania înseamnă ultimul meci pe Arena Națională din aceste preliminarii înaintea duelurilor cu Norvegia și Suedia (tot pe Arena Națională), decisive pentru calificarea noastră la Euro 2020. Orice torță, orice banner, scandare rasistă sau xenofobă ori cu caracter politic ne poate face să jucăm peste câteva săptămâni fără spectatori meciurile cruciale cu Norvegia și Suedia.

„România-Spania înseamnă întoarcerea tricolorilor pe Arena Națională după aproape un an, echipa națională revine și o primim cu un comportament care ne onorează. România-Spania înseamnă meciul test al UEFA pentru România și pentru București, în perspectiva organizării Euro 2020 pe Arena Națională. Orice incident, torță aprinsă, banner, scandare rasistă, xenofobă sau cu caracter politic ne poate lua din bucuria uriașă de a fi gazde la un Campionat European. România-Spania înseamnă un meci de gală, împotriva unei campioanei mondiale și europene, astfel că împreună vom arăta că ne ridicăm la nivelul adversarilor nu doar pe teren, ci și în tribune”, a mai anunțat FRF.

Adrian Falub a revenit la conducerea tehnică a echipei Universitatea Cluj. El va avea şi responsabilităţi de manager spo... Antrenorul portarilor din lotul României, despre Tătăruşanu, Niţă şi Radu: Toţi sunt de valoare, e clar că naţionala stă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x