Antena Căutare

Promisiunea făcută de Răzvan Marin fiicei sale înainte de golul care ne-a calificat în optimi. Micuța l-a susținut din tribune

Răzvan Marin, autorul golului care a calificat România în optimi la Euro 2024, a fost susținut din tribune de soția sa și fiica lor, de doar 2 ani. Ce promisiune i-a făcut mijlocașul echipei naționale micuței, chiar înainte de meciul România - Slovacia.

colaj foto razvan marin la euro 2024 alaturi de sotia lui si de fiica lor Galerie
Răzvan Marin, autorul golului care a calificat România în optimi la Euro 2024, a fost susținut din tribune de soția sa și fiica lor, de doar 2 ani | Profimedia & Instagram

Răzvan Marin este, cu siguranță, omul momentului de la Euro 2024. Lovitura sa liberă executată perfect, din meciul României împotriva Slovaciei, a adus egalul în urmă căruia echipa națională s-a calificat în optimi, chiar de primul loc în grupă. Mijlocașul a avut, însă, motivație foarte serioasă. Soția sa și fiica lor, în vârstă de 2 ani, l-au susțint din tribune.

Răzvan Marin, susținut de soția sa și de fiica lor la meciul România - Slovacia. Ce dedicație i-a făcut micuței

Răzvan Marin, autorul golului care a calificat România în optimi la Euro 2024, a avut parte de susținere serioasă în ziua meciului. Sportivul a avut-o aprope atât pe soția sa, cât și pe fiica lor care i-au scandat numele și l-au aplaudat din tribune.

Micuța în vârstă de doar 2 ani și-a urmărit tatăl cu foarte mare atenție și a trăit fiecare moment cu sufletul la gură. Iar dovadă stau imaginile publicate de Crina, soția lui Răzvan Marin, pe contul ei de Instagram.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Armata Română, mesaj emoționant pentru tricolori, înainte de meciul cu Slovacia. Ce au transmis soldații din toate colțurile lumii

Tânăra a fotografiat-o pe fiica lor purtând „echipamentul” galben al echipei naționale a României, în timp ce privea cu meciul din teren. De asemenea, extrem de mândră, soția lui Răzvan Marin a surprins și tabelua care indica numele sportivului când a dat golul calificării.

În postarea sa de pe Instagram, tânăra a dezvăluit și că, fix înainte de meci mijlocașul naționalei i-a promis că va înscrie pentru fiica lor.

„pentru ea azi!”, a fost mesajul pe care Răzvan Marin i l-a trimis soției chiar înainte de meciul decisiv Români - Slovacia.

Și așa cum știm cu toții, sportivul s-a ținut de cuvânt și a înscris golul calificării României la Euro 2024.

„Pentru ea, de la tati! „Atât de mândre de tine! Te iubim!, a scris Crina în descrierea care însoțește imaginile făcute publice pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la Euro 2024

Edi Iordănescu a avut o reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Selecţionerul României a spus că este „seara României” şi că toţi trebuie să fim mândri că suntem români.

Citește și: Cât de frumoasă este sora lui Radu Drăgușin! Tânăra, mesaj viral pentru belgieni, înainte de meciul cu România de la Euro 2024

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, după ce a remizat cu Slovacia. Mai mult, România a câştigat grupa şi va avea o misiune mai uşoară.

„Eu încep prin a face o reverenţă în faţa suporterilor. Ce am trăit aici, zilele acestea, trăieşti o dată în viaţă. Cred că în istoria echipei naţionale fanii nu au mai fost atât de implicaţi şi ataşaţi de echipă. Sunt mândri că sunt români. Vrem să nu îi dezamăgim şi muncim pentru asta. E momentul nostru, e seara României. Este şi ziua drapelului şi suntem mândri că suntem români”, a spus Edi Iordănescu potrivit as.ro.

Euro 2024: România - Slovacia 1-1. Tricolorii se califică în optimi de pe primul loc!... Andrei Rațiu, imagine adorabilă cu fetița lui. Ipostaza superbă în care a fost surpins după calificarea României în opti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x