Antena Căutare

Promisiunea lui Doroftei: "Vor fi zeci de boxeri care vor ajunge la nivelul meu"

Proaspat ales in functia de Presedinte al Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei promite o schimbare totala. "Mosul" se obisnuieste cu munca de birou, dar spune ca nu va renunta la vizitele in sala pentru a vedea cum se pregateste generatia actuala.

Leonard Doroftei are o singura promisiune pentru mandatul sau: "Veti vedea zeci de luptatori in boxul romanesc care vor ajunge la nivelul meu".

"Mosul", proaspat ales in fruntea Federatiei Romane de Box, nu va face doar munca de birou. "Voi avea o geanta la mine de fiecare data. In fiecare deplasare, indiferent de oras, voi imbraca treningul si voi intra in sala. Fara lipsa de modestie, dar imi pot da seama daca s-a lucrat atingand corzile ringului", spune fostul campion.

Doroftei e hotarat sa realizeze in 2013 si un meci de retragere. L-ar vrea ca adversar pe fostul presedinte si prieten, Rudel Obreja.

Banul tot la ban trage! Un fotbalist din Premier League, castigator la Loterie... VIDEO! Ei sunt regii sariturilor: Spectacol la cosul de baschet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x