Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Promotorul Formulei 1 prevede între 15 şi 18 curse în acest sezon

Calendarul Campionatului Mondial de Formula 1 urmează să cuprindă în acest an între 15 şi 18 curse, în ciuda amânărilor şi anulărilor apărute din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat luni Chase Carey, preşedintele societăţii care gestionează competiţia, informează AFP.

Iniţial, sezonul 2020 avea în program un număr record de 22 de Grand Prix-uri, însă şase au fost deja amânate, iar două anulate.

Prima cursă prevăzută momentan în calendar este Grand Prix-ul Canadei, din14 iunie, în contextul în care sezonul urma să înceapă iniţial pe 15 martie, în Australia.

"Recunoaştem că există un risc potenţial de noi amânări ale evenimentelor înscrise în prezent în program, însă ne aşteptăm, ca şi partenerii noştri, ca sezonul să înceapă la un moment sau altul în această vară, cu un program revizuit, de ordinul a 15 până la 18 curse", a afirmat Carey.

În principiu, ultimul Grand Prix al anului urmează să se deruleze la sfârşitul lunii noiembrie, la Abu Dhabi, însă Chase Carey a precizat că se aşteaptă ca sezonul să se prelungească după data de încheiere prevăzută iniţial în weekend-ul 27-29 noiembrie.

Sursa : news.ro

Recomandari