Antena Căutare

Quique Setien acordă o notă "bună" echipei FC Barcelona după primul lui meci ca antrenor al catalanilor

Tehnicianul Quique Setien acordă o notă "bună" echipei FC Barcelona după primul lui meci ca antrenor al catalanilor, scor 1-0, cu Granada, în LaLiga, informează marca.com.

"Cred că a fost un <bine>", a spus Setien, întrebat fiind la conferinaţa de presă cum ar nota performanţa echipei lui.

"Poate nu am fost atât de convingători în prima repriză. Granada s-a apărat bine şi nu a fost uşor. Mai mult, a fost o zi neplăcută, cu vânt şi cu un teren uscat, iar acestea au împiredicat circulaţia mingii. Sunt fericit pentru că am primit doar un şut în prima repriză, iar mingea care a lovit bara în a doua repriză a venit după ce am pierdut noi balonul. Cred că am realizat multe lucruri bune şi cred că puţin câte puţin ne vom creşte fluenţa şi ne vom îmbunătăţi evoluţia în faţa porţii", a adăuga el.

Debutul tehnicianului a fost salvat de argentinianul Leo Messi, care a construit şi finalizat faza singurului gol.

"Este ceea ce (n.r. - Messi) a făcut toată viaţa, asta e realitatea. Sunt meciuri ca acesta, blocate, fără convingere şi fără inspiraţie şi el întotdeauna apare într-o mare mişcare, până la urmă. A fost un călcâi extraordinar al lui Vidal. Această mişcare a fost încercată de două ori în prima repriză şi nu a avut succes, dar când ajunge la Messi, este un procentaj ridicat să iasă", a precizat Setien.

FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul 1-0 (1-0), formaţia Granada, în etapa a XX-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Messi a dechis scorul, în minutul 76, după o frumoasă fază colectivă la care au mai participat Griezmann şi Vidal. Reuşita Barcelonei a venit însă numai după ce oaspeţii au rămas în zece jucători, în urma eliminarii lui German Sanchez, în minutul 69, pentru două cartonaşe galbene.

Acesta a fost primul meci al antrenorulului Quique Setien pe banca tehnică a Barcelonei, el înlocuindu-l, luni, pe Ernesto Valverde.

FC Barcelona şi Real Madrid conduc în clasament, cu câte 43 de puncte, departaje fiind de două goluri, în favoarea catalanilor. Atletico Madrid şi FC Sevilla ocupă locurile 3-4, cu câte 35 de puncte.

Granada este pe locul 10, cu 27 de puncte.

Sursa : news.ro

Steliano Filip s-a despărţit de FC Viitorul... Un fundaş grec cu meciuri jucate în Champions League şi Europa League, la UTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x