Antena Căutare

Rada, Panait, Nae si Vitinha, prezentati oficial la CS Otopeni

Formatia CS Otopeni i-a prezentat oficial vineri pe fotbalistii Ionut Rada, Bogdan Panait, Vitor Vitinha si Eugen Nae, pe care i-a transferat in aceasta pauza competitionala.

Rada, Panait si Vitinha au fost imprumutati pana in vara si au clauza sa nu joacce impotriva formatiilor de care apartin, Steaua, FC Vaslui si CFR Cluj, in timp ce Nae a semnat pentru un an si jumatate.

Rada s-a declarat fericit ca are posibilitatea sa evolueze din nou titular. "Cred ca pasul pe care l-am facut este unul inainte. Vreau sa joc la cel mai inalt nivel. Am luat decizia cea mai buna si vreau foarte mult sa imi ajut echipa sa se salveze de la retrogradare. Daca am ajuns aici, inseamna ca mi-am dorit sa joc aici", a declarat Rada, care a comentat si situatia echipei de care apartine: "Cred ca Steaua poate recupera cele 7 puncte fata de Dinamo".

"Ii respectam pe cei de la CFR, dar vreau sa facem un joc bun si sa ne intoarcem cu puncte de la Cluj", a spus la randul sau Panait, in timp ce portughezul Vitinha a declarat: "Imi pare foarte rau ca nu joc impotriva lui CFR. Vroiam sa le demonstrez celor de la Cluj ca meritam sa evoluez si eu acolo".

La fel de increzator inaintea meciului cu campioana a fost si antrenorul Liviu Ciobotariu. "Ne asteapta un joc foarte dificil, cu o echipa foarte valoroasa. Nu imi este teama de cei de la Cluj, noi ne vom juca sansa, dat fiind ca pentru noi va conta fiecare punct. Cred in salvarea de la retrogradare, desi este foarte greu, si am mare incredere ca vom realiza acest obiectiv. Mi-am dorit foarte mult acesti jucatori si sunt sigur ca in retur vom avea o echipa mult mai buna", a spus tehnicianul care a dus-o pe Otopeni in prima liga.

Ciobotariu s-a referit si la noile achizitii, despre care a comentat: "Sunt jucatori cu mare experienta. Cu Rada apararea noastra va fi si mai puternica in acest retur. Inca ma mai gandesc daca il voi titulariza sau nu in meciul de la Cluj".

La conferinta de presa a participat si presedintele clubului, Lucian Baroiu, care a declarat: "Suntem o echipa mica si a fost o perioada de reorganizare pentru noi. Ma bucur ca pe ultima suta de metri am reusit sa aducem jucatori pe care ni i-am dorit la echipa. Vreau sa le transmit adversarelor din campionat sa ne respecte si sa nu uite ca ne vom vinde foarte scump pielea".

CS Otopeni va intalni pe CFR Cluj, in deplasare, duminica, de la ora 18:00 in etapa a 18-a a Ligii I. In meciul tur, ardelenii s-au impus cu 4-0.

sursa:newsin.ro
Poli Iasi - Universitatea Craiova 1-0 ... Tottenham - Sahtior 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x