Căutare Live

Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul de la Shanghai

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, nu va evolua în turneul de 1.000 de puncte de la Shanghai, care începe duminică, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi, informează lequipe.fr.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, nu va evolua în turneul de 1.000 de puncte de la Shanghai, care începe duminică, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi, informează lequipe.fr.

"Am suferit o inflamaţie la încheietura stângă, la Laver Cup şi nu am avut timp să mă recuperez, nici să mă antrenez pentru a fi pregătit în vederea acestui magnific turneu. Sper să revin la ediţia din 2020", a declarat Nadal, într-un comunicat al organizatorilor.

Câştigătorul US Open s-a retras înaintea ultimului meci din Laver Cup, competiţie care a avut loc la Geneva, luna trecută. El nu a evoluat nici anul trecut la turneu de Masters Series de la Shanghai, din cazua unei accidentări la genunchi suferite la US Open.

Nadal ar urma să revină în competiţii la turneul de 1.000 de puncte de la Paris, de la sfârşitul lunii octombrie.

Spaniolul are şanse de a termina anul pe primul loc. El nu mai are puncte de apărat în acest sezon şi ar putea recupera diferenţa de 640 de puncte care-l desparte de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici.

Până la finalul sezonului sunt programate două turnee de Masters 1.000, la Shanghai şi Paris, şi Turneul Campionilor, competiţii la care Djokovici are de apărat 2.600 de puncte. El este deţinătorul trofeului la Shanghai şi finalist la celelalte competiţii.

Sursa : news.ro

Ansu Fati nu poate juca deocamdată pentru Spania... Ashleigh Barty s-a calificat în semifinalele turneului de la Beijing...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri