Antena Căutare

Rafael Nadal anunță motivul pentru care nu va participa la Turneul de la Cincinnati!

Rafael Nadal, numărul unu mondial, a anunţat că nu va participa la turneul Masters 1.000 ATP de la Cincinnati (Statele Unite). Tenismanul spaniol a luat această decizie din dorinţa a-şi menaja organismul, cu două săptămâni înaintea competiţiei US Open, informează AFP.

Rafael Nadal anunță motivul pentru care nu va participa la Turneul de la Cincinnati!
Rafael Nadal | thenational.ae

Rafael Nadal, numărul unu mondial, a anunţat că nu va participa la turneul Masters 1.000 ATP de la Cincinnati (Statele Unite). Tenismanul spaniol a luat această decizie din dorinţa a-şi menaja organismul, cu două săptămâni înaintea competiţiei US Open, informează AFP.​

Nadal a făcut acest anunţ la câteva ore după ce a câştigat cel de-al 80-lea titlu din cariera sa, la Mastersul 1.000 ATP la Toronto, în finala căruia l-a învins duminică în două seturi, 6-2, 7-6 (7/4), pe grecul Stefanos Tsitsipas.

"Cu regret trebuie să vă anunţ că nu voi juca anul acesta la Cincinnati. Unicul motiv îl reprezintă faptul că vreau să am grijă de corpul meu şi să încerc să rămân în aceeaşi stare bună de sănătate pe care o am acum", a precizat campionul iberic într-un comunicat.

Ibericul a lipsit și de la turneul pe iarbă de la Queen's Club din luna iunie precizând că trebuie să „asculte ce îi spune corpul”.

În absenţa lui Nadal, elveţianul Roger Federer va fi principalul favorit al turneului de la Cincinnati, ale cărui meciuri de pe tabloul principal au debutat duminică, 12 august. Spre deosebire de spaniol, Federer nu a participat la turneul de la Toronto, pentru a putea fi prezent la cel de la Cincinnati, pe care l-a câştigat de opt ori până acum.

UP Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, se va desfăşura în perioada 27 august - 9 septembrie la New York.

BREAKING NEWS! Super-revenire la FCSB. Un fotbalist cu 7 titluri alături de roș-albaștri semnează cu echipa lui Gigi Bec... Lionel Messi a câștigat Supercupa Spaniei și a devenit cel mai titrat jucător din istoria Barcelonei! Topul celor mai ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x