Antena Căutare

Rafael Nadal, eliminat in turul 2 la Montreal

Croatul Ivan Dodig a produs marea surpriza a turneului de la Montreal, invingandu-l in turul 2 pe spaniolul Rafael Nadal, al doilea jucator al lumii.


"Este cel mai important moment din viata mea", a spus Dodig la final, in timp ce spaniolul a recunoscut superioritatea adversarului sau: „A juca foarte bine si foarte agresiv. Nu a simtit presiunea in momentele importante".

Daca Nadal a parasit deja turneul de la Montreal, adaugandu-se celuilalt nume important eliminat prematur, Andy Murray, in schimb Roger Federer si Novak Djokovic merg mai departe.

Federer a trecut intr-o ora si 17 minute de candianul Vasek Pospisil, beneficiarul unui wild-card, scor 7-5, 6-3, si are ocazia de a-si lua revansa in fata celui care l-a eliminat in sferturi la Wimbledon, francezul Jo-Wilfried Tsonga, invingator cu 6-3, 7-6 in meciul cu australianul Bernard Tomic.

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat de asemenea in turul 3, dupa ce a trecut cu 7-5, 6-1 de rusul Nikolay Davydenko si a ajuns la cea de-a 49-a victorie din 2011, an in care a suferit o singura infrangere.

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Toronto... Meciuri amicale: Italia - Spania 2-1/ Germania - Brazilia 3-2. Vezi alte rezultate inregistrate aseara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x