Antena Căutare

Raliul Dakar/ A incheiat etapa cu benzina primita de la un spectator

Editia din acest an a Dakarului este cu adevarat speciala. Raliul ce se disputa in acest an pe intinderile din America de Sud difera total de cel care avea loc in anii trecuti in Africa. Diferenta nu o face numarul vizibil mai mic de victime, ci si spectatorii.

Pe parcursul etapei de ieri, a noua, etapa care i-a pus pe rideri in fata dunelor de nisip din desertul Atacama, s-a petrecut un eveniment nu tocmai obisnuit pentru Dakar. Un pilot chilian a terminat ziua datorita unui spectator, care i-a oferit sase litri de benzina.

Pilotul chilian de la KTM, Francisco Chaleco Lopez, a reusit sa incheie cu ajutorul benzinei primite de la unul dintre spectatorii care asistau la cursa. Chaleco a ramas fara combustibil, in desertul Atacama, insa unul dintre spectatori i-a sarit imediat in ajutor, oferindu-i sase litri de benzina. Motociclistul a reusit astfel sa incheie etapa pe pozitia a treia, la 3min.40sec. de invingator, olandezul Frans Verhoeven.

Nu este singurul eveniment de acest gen care s-a petrecut in acest an. Romanul Mani Gyenes s-a oprit in prima etapa pentru a-l ajuta pe coechipeirul David Casteu, creditat cu sanse mai mari la cistigarea raliului. Acesta facuse pana iar Gyenes s-a oprit pentru a-i oferi roata sa. Romanul ocupa in acel moment locul 14 la general, dar din cauza intirzierii a trecut linia de sosire pe pozitia a 97-a.

sursa:autof1.ro
Gol din "corner ascuns"... 9 suporteri francezi au fost condamnati la inchisoare pentru huliganism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x