Antena Căutare

Rapid - FC Vaslui 2-2/ Spectacol in primul derby din Liga 1. Vezi rezultatele zilei!

Rapid Bucuresti si FC Vaslui au incheiat la egalitate, scor 2-2, in primul derby din Liga 1. Brazilianul Wesley a reusit o "dubla" pentru moldoveni, iar la gazde au inscris Pancu si Teixeira.

Spectacol total in primul derby al campionatului desfasurat in Giulesti. Disputa a avut si o anumita incarcatura emotionala, avand in vedere ca mai multi jucatori ai celor doua echipe au facut schimb de tabere in aceasta vara.

Dupa un start de partida dominat de echipa gazda, moldovenii au trecut la controlul jocului si in minutul 31 au deschis scorul. N'Doye l-a gasit perfect pe Wesley cu o pasa lunga, iar atacantul brazilian l-a invins pe Albut cu un sut la coltul lung. Formatia antrenata de Marius Sumudica se putea desprinde la doua goluri, insa ex-dinamovistul Marius Niculae a trimis putin pe langa poarta.

Daca n-a fost 0-2, a fost 1-1! Daniel Pancu a executat impecabil o lovitura libera de la 20 de metri, mingea fiind deviata si de zid in drumul ei spre poarta.

Vasluienii au revenit in avantaj imediat dupa pauza, gratie genialului Wesley. Marius Niculae a prelungit un balon pentru brazilian, iar atacantul a reluat spectaculos pe spate, din 6 metri, fara speranta pentru Albut.

Dupa primirea golului gazdele au cautat egalarea, insa fara prea mult succes. Pe contraatac, Vasluiul a incercat sa loveasca decisiv, insa N'Doye si acelasi Niculae au ratat cateva ocazii uriase.

La fel ca si in prima repriza ratarile s-au razbunat si Teixeira, cel mai bun rapidist, a adus egalarea cu o lovitura de cap din 3 metri, dupa ce mingea a depasit intreg careul.

Vasluiul putea obtine victoria cu patru minute inainte de expirarea timpului regulamentar de joc, insa Liviu Antal a sutat incredibil de slab si Albut a retinut fara probleme.

Au evoluat echipele:

Rapid: Albut - Rui Duarte, Burca, Oros, I. Voicu (Goga '63) - Pavlovici, Teixeira - Roman (Grigorie '75), Pancu (Grigore '69), Milisavljevici - Ilijoski. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

FC Vaslui: Coman - Celeban, Varela, Elias, Milanov - N. Stanciu (Antal '71), N'Doye, Caue (R. Costin '56), Sinmartean - Wesley, M. Niculae (Sburlea '85). Antrenor: Marius Sumudica.



Etapa 1 - Rezultate inregistrate duminica:

Gloria Bistrita - Astra Ploiesti 1-2 (Fatai '4, '10 / Predescu '31)

CSM Iasi - Otelul Galati 1-2 (Ionescu '60/ Iorga '50 (penalti), Viglianti '80)


Formula 1: Fernando Alonso s-a impus in Marele Premiu al Germaniei ... Marius Niculae: "M-au obligat sa plec! Nu vreau sa fiu numit tradator!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x