Antena Căutare

Rapid se intoarce acasa. Echipa lui Razvan Lucescu va juca in Giulesti cu Juventus Bucuresti in cupa si cu CFR in campionat

In sfarsit, giulestenii se intorc pe arena "Valentin Stanescu"! Intrat in gura fanilor si a jucatorilor, George Copos a semnat azi un contract cu CS Rapid pentru urmatoarele doua partide de pe teren propriu. Astfel, intalnirile cu Juventus Bucuresti, din Cupa Romaniei, programata pe 21 septembrie, si cea cu CFR Cluj, din etapa a 8-a, de pe 24 septembrie, se vor disputa pe stadionul Giulesti!

Pentru a putea juca acolo, conducerea clubului trebuie sa achite 20.000 de lei din datoria de 120.000 de lei plus chiria in valoare de 1.650 de euro pentru fiecare meci. La acestea se adauga si costurile pentru plata tuturor utilitatilor.

Contractul poate fi reinnoit inainte de fiecare partida a rapidistilor de pe teren propriu, pana cand datoria va fi complet achitata. Apoi, reprezentantii CS Rapid sustin ca sunt de acord sa se negocieze un contract pana la finalul sezonului in curs.

La tragerea la sorti, Juventus Bucuresti a fost trasa prima din urne si ar fi trebuit sa joace pe teren propriu. La solicitarea televiziunii care transmite partida, s-a stabilit sa se joace pe Giulesti, intrucat stadionul are nocturna. Juventus va lua jumatate din incasari.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Timisoara castiga tot / Gloria Bistrita – Poli Timisoara 1-2... Schalke invinsa la Wolfsburg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x