Antena Căutare

Rapid - U Cluj 1-1 / Remiza cu duritati

Rapidul nu a reusit sa obtina startul lansat la care se astepta, find franat chiar din prima etapa de ardelenii lui Ionut Badea.

In primul derby al minireturului, U Cluj s-a deplasat sub Podul Grant pentru a da piept cu Rapidul lui Razvan Lucescu, cea mai laudata echipa in pregatirile din Antalya.

Visinii nu uitasera de executia lui Niculescu din turul de la Medias si au inceput in forta, atacand poarta lui Bornescu, rapidistul alungat de Dinu Gheorghe din Giulesti.

Cristi Balaj a avut de condus un meci cu destul de multe duritati, insa a preferat sa acorde clementa jucatorilor, desi pe teren sareau aschii la interventiile lui Grigore si Pacurar. Asa s-au desfasurat ostilitatile in prima repriza.

Dupa pauza, insistenta Rapidului s-a concretizat si pe tabela, Alexa reusidn sa deschida scorul la o invalmaseala in careul de 6 metri al clujenilor.

Cand meciul curgea catre o victorie a gazdelor, Marinescu a luat o actiune pe cont propriu, a acceelrat si l-a deschis in adancime pe Grozav, care a adus egalarea.

Jucatorii lui Badea ar fi putut da lovitura pe final, insa lovitura de cap a lui Tony a lovit bara lui Coman. La poarta cealalta, Roman si Teixeira au trecut pe langa victorie.

Cu acest egal, Rapidul ramane pe 3 cu 38 de puncte, iar u Cluj pe 8 cu 29.

Foto: gsp.ro

Echipa lui Niculae a batut Lyonul. Vezi rezultatele din Franta!... Arsenal invinge pe Liverpool in prelungiri, City ramane lider. Vezi rezultatele din Anglia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x