Antena Căutare

Rapid Viena - FCSB și Dudelange - CFR Cluj, în play-off-ul Europa League! Când au loc meciurile de intrare în grupe

Rapid Viena - FCSB/ Dudelange - CFR Cluj, play-off-ul Europa League! Săptămână foarte bună pentru fotbalul românesc la nivelul echipelor de club. Campioana și vicecampioana României, CFR Cluj și FCSB, au acces în play-off-ul de intrare în grupele Europa League. 

Rapid Viena - FCSB/ Dudelange - CFR Cluj, play-off-ul Europa League! Săptămână foarte bună pentru fotbalul românesc la nivelul echipelor de club. Campioana și vicecampioana României, CFR Cluj și FCSB, au acces în play-off-ul de intrare în grupele Europa League. ”U” Craiova, conform calculelor și a diferenței uriașe de valoare, nu a avut nicio șansă în turul 3 preliminar.

Rapid Viena - FCSB/ Dudelange - CFR Cluj, play-off-ul Europa League! Cel mai interesant și dramatic meci al serii de joi s-a jucat pe Arena Națională. FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a câștigat cu 2-1 în fața lui Hajduk Split, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al competiţiei.

Rapid Viena - FCSB/ Dudelange - CFR Cluj, play-off-ul Europa League! După remiza albă de la Split, vicecampioana României s-a impus în faţa a circa 30.000 de spectatori prin ''dubla'' lui Harlem Gnohere (55 - penalty, 90+3), după ce croaţii egalaseră la un moment dat prin Ahmed Said(82).

FCSB - Hajduk Split 2-1 (Gnohere 55 - penalty, 90+3, Ahmed Said 82)

FCSB XI: 34. Cristian Bălgrădean - 20. Romario Benzar, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa, 13. Junior Morais - 5. Mihai Pintilii (24. Raul Rusescu, 83), 8. Lucian Filip (6. Dragoş Nedelcu, 15) - 98. Dennis Man, 10. Florin Tănăse (căpitan; 11. Olimpiu Moruţan, 46), 80. Filipe Teixeira - 9. Harlem Gnohere.
Rezerve neutilizate: 99. Andrei Vlad - 7. Florinel Coman, 17. Antonio Jakolis, 23. Ovidiu Popescu.

Hajduk Split XI: 70. Josip Posavec - 17. Josip Juranovic (căpitan), 29. Stipe Vucur, 4. Bozo Mikulic, 3. Borja Lopez (7. Adam Gyurcso, 65) - 24. Stanko Juric (21. Jairo, 56), 10. Mijo Caktas, 5. Hamza Barry - 22. Ahmed Said, 8. Mirko Ivanovski (11. Michele Sego, 73), 31. Andre Fomitschow.
Rezerve neutilizate: 40. Marin Ljubic - 2. Edin Sehic, 15. Ante Palaversa, 34. Ardian Ismajli.
Antrenor: Zeljko Kopic.

FCSB vs. Andrei Ivan în play-off!

În play-off, FCSB va evolua împotriva austriecilor de la Rapid Viena, la care evoluează şi atacantul român Andrei Ivan. Rapid a trecut de Slovan Bratislava (1-2, 4-0).

CFR Cluj, calificare în play-off după o încălzire cu Alashkert

Dacă FCSB a suferit, campioana României s-a calificat fără emoţii în play-off-ul UEFA Europa League. CFR s-a impus și în returul cu Alashkert, scor 5-0, în Gruia. Echipa lui Toni Conceicao s-a distrat cu armenii de la Alashkert şi a câştigat dubla manşă cu 7-0 la general (2-0 în tur).

CFR a scăpat de Legia Varșovia

Clujenii lui Conceicao se vor duela cu Dudelange, în ultimul episod înainte de grupele Europa League. Echipa din Luxemburg a produs șocul turului 3 preliminar. După 2-1 la Varșovia, Dudelange a scos un 2-2 în returul cu Legia și a dat peste cap toate calculele. Înainte de dubla cu Legia, Dudelange era cotată cu șanse minime la accederea în play-off.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”U” Craiova, nicio șansă cu RB Leipzig

Conștientă că nu are nicio șansă la play-off, Universitatea a jucat curajos în returul cu Leipzig și a ieşit cu capul sus din Europa League. Oltenii au jucat de la egal la egal cu Leipzig dar nu au reuşit decât o remiză, 1-1, în returul de pe Ion Oblemenco.

Raoul Baicu, jucătorul de doar 18 ani lansat de Mangia în turul din Germania, a marcat primul gol în tricoul oltenilor, în minutul 85. Pentru germani a deschis scorul Sabitzer, cu 5 minute înainte de pauză.

Tragedia de la Genova a unit rivalii din Derby della Lanterna. Imaginea emoționantă cu fanii celor de la Genoa și Sampdo... FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x