Căutare Live

Rat se retrage de la nationala

Fundasul lui Sahtior s-a suparat ca Victor Piturca nu l-a oprit in lotul pentru amicalul cu Uruguay.

Razvan Rat e criticat constant la echipa de club de catre Mircea Lucescu, iar cel care la inceputul anului a suferit un accident de circulatie nu este singurul tehnician ce nu e multumit de randamentul fundasului stanga.

Recent, Victor Piturca a anuntat lotul pentru amicalul cu Uruguay, iar jucatorul originar din Piatra Olt nu se afla printre convocati. Rat a fost anuntat de prieteni si a crezut ca e o gluma, de aceea l-a sunat pe selectioner. Acesta i-a confirmat ca nu e convocat, motivand ca vrea sa-l incerce pe Grecu de la U Cluj impotrica unor adversari tari.

Curios e faptul ca in momentul in care a aflat vestea, Razvan se afla in aeroport. Cel mai probabil, Piti nu l-a iertat pentru ca a ratat penalty-ul din meciul cu Belgia la scorul de 2-1 pentru cei din Benelux.

Rat ia in calcul chiar retragerea de la echipa nationala, suparat ca jucatori mai in varsta ca el sunt convocati in continuare.

Foto: Hepta

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Arsene Wenger nu stia ca Arshavin pleaca la Zenit...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri