Antena Căutare

Rat, Sinmartean si Moti au parasit cantonamentul, Tamas e incert » "Tricolorii" se antreneaza la Mogosoaia

Echipa nationala sustine acum un antrenament la Complexul de la Mogosoaia. Doar 21 de jucatori au ramas sub comanda lui Victor Piturca.

Titularii din meciul cu Belarus (2-2) efectueaza alergari separat de restul jucatorilor, care se pregatesc sub comanda preparatorului fizic Marian Dinu. Gabi Tamas are o inflamatie musculara si este incert pentru jocul din Albania de marti, insa este prezent la antrenament, alaturi de ceilalti 6 titulari disponibili (Bourceanu, Marica, Mutu, Torje, Lazar, Matel, Pantilimon) si Adrian Cristea.

Alaturi de preparatorul fizic se pregatesc Latovlevici, Gardos, Tanase, Luchin, Goian, Lung, Bucur, Stancu, Gaman, Balgradean, Nicolita si Cocis.

Indisponibilii se numesc Razvan Rat (suspendat pentru jocul cu Albania pentru cumul de cartonase galbene), Sinmartean (accidentat, are un edem osos si este suspect de menisc) si Moti (miozita la aductorul drept, o preleziue musculara. Este protejat pentru a nu suferi o ruptura).

"Tricolorii" vor decola maine seara, la ora 17:00, spre Albania, acolo unde vor disputa ultima partida din preliminarii. Jocul se va disputa marti seara, la ora 22:00.

Selectionerul Victor Piturca pregateste cateva schimbari in echipa de start pentru jocul de marti, urmand sa apara cinci sau sase jucatori noi fata de primul "11" din jocul cu Belarus.

Echipa probabila in Albania:
Pantilimon - Matel, Tamas (Gaman), Goian, Latovlevici - Nicolita, Gardos, Cocis - Torje, Marica, Mutu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Franta e in semifinalele Cupei Mondiale la Rugby... Delta Tulcea se impune cu Branesti, Viitorul Constanta pierde la Iasi. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x