Antena Căutare

Pe scurt din sport: Razvan Lucescu a castigat cu Al Hilal un trofeu foarte important, Liga Campionilor Asiei

Revista presei de sport, stirile diminetii din sport pe scurt

1. Razvan Lucescu a castigat cu Al Hilal un trofeu foarte important, Liga Campionilor Asiei, dupa ce a invins in deplasare, in fata a 60.000 de spectatori, pe japonezii de la Urawa Reds, 2-0. In tur, 1-0. „E un antrenor foarte mare! Eu ţin să-i mulţumesc public, în faţa tuturor. Chiar dacă am evoluat la atâtea echipe bune şi am fost pregătit şi de alţi atrenori, el m-a făcut să înţeleg ce trebuie să joc, cum să joc pentru echipă, cum să joc fără minge. Repet ce am spus, acest trofeu e în principal meritul antrenorului nostru. Felicitări lui! A făcut o treabă grozavă, incredibilă. E un antrenor mare de tot!", a declarat atacantul francez Bafetimbi Gomis despre Razvan. Antrenorul s-a fotografiat cu steagul romanesc si trofeul. Razvan devine al doilea tehnician român care câștigă Liga Campionilor Asiei. Anghel Iordănescu a triumfat de două ori, în 2000 cu Al Hilal și în 2005 cu Al Ittihad.

GSP a avut reporter la fata locului: https://www.gsp.ro/international/campionate/urawa-red-diamonds-al-hilal-0-2-corespondenta-gsp-din-japonia-video-foto-bafetimbi-gomis-e-la-picioarele-lui-razvan-lucescu-vreau-sa-spun-ceva-referitor-la-antrenorul-nostru-in-fata-tuturor-583736.html

2. Saptamana aceasta avem meciuri in cupele europene, CFR jucand joi la Lazio (ora 22:00). Marti si miercuri sunt partidele din UCL, care se vad in Romania la TelekomSport, Look si Digi. Marti avem Real Madrid - PSG (ora 22:00) si Juve - Atletico (22:00), iar miercuri Livrpool - Napoli si Barca - Dortmund (ora 22:00)

3. Peste 42.000 de spectatori au asistat, sâmbătă, la Ciudad de Mexico, la un meci demonstrativ de tenis Roger Federer – Alexander Zverev, au anunţat organizatorii, potrivit AFP. Precedentul record de afluenţă data din 8 iulie 2010, când la un meci demonstrativ Kim Clijsters – Serena Williams au asistat 35.681 de spectatori, pe stadionul Roi Baudoin, la Bruxelles. Federer a câştigat în trei seturi (3-6, 6-4, 6-2).

4. Preşedintele clubului Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a declarat că, din informaţiile sale, Mirel Rădoi ar urma să îi ia locul lui Cosmin Contra pe banca tehnică a echipei naţionale. FRF a anuntat ca-n maximum 3 saptamani va anunta noul selectioner.

5. Formaţia braziliană Flamengo a câştigat sâmbătă la Lima, Copa Libertadores, învingând în finală echipa argentiniană River Plate: 2-1. River Plate a deschis scorul prin Rafael Santos Borre ’14, iar pentru Flamengo a marcat Gabriel Barbosa, în minutele 89 şi ‘90+2. Flamengo este al doilea triumf în Copa Libertadores, după cel din 1981.

6. Echipa Spaniei s-a calificat în finala Cupei Davis, la Madrid, trecând în semifinale de Marea Britanie, scor 2-1.
Kyle Edmund – Feiliciano Lopez 6-3, 7-6 (3)
Dan Evans – Rafael Nadal 4-6, 0-6
Jamie Murray/Neal Skupski – Feliciano Lopez/Rafael Nadal 6-7 (3), 6-7 (8)
În finală, Spania va juca împotriva Canadei, adversară care se află în premieră în ultimul act al competiţiei.

7. Kenyanul Eliud Kipchoge şi amercanca Dalilah Muhammad au fost aleşi atleţii anului la gala IAAF, sâmbătă, la Monaco. Kipchoge, în vârstă de 35 de ani, a câştigat în acest an maratonul de la Londra, cu timpul 02:02.37, al treilea din istorie, iar in octombrie, la Viena, într-o cursă neomologată, el a parcucs distanţa maratonului sub două ore: 1:59.40. La rândul său, Dalilah Muhammad, 29 de ani, a stabilit un record mondial la 400 m garduri de două ori în acest an: in iulie a batut un record vechi de 16 ani, apoi si-a depasit performanta la Campionatele Mondiale de la Doha, în octombrie.

8. Echipa masculină de handbal Potaissa Turda s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge, după ce a terminat la egalitate, scor 32-32 (16-15), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu formaţia letonă ZRHK Tenax Dobele. În meciul tur, Potaissa s-a impus, în deplasare, cu 38-35. În aceeaşi fază a competiţiei a acces şi CSM Bucureşti, după 34-28 şi 25-28, cu HC Masheka din Belarus.

9. Etapa 17 Casa Liga 1:
CFR – Chindia Târgoviște 4-0
CSM Politehnica Iaşi – FC Voluntari 2-2
FCSB – Astra Giurgiu 1-3
Academica Clinceni – Dinamo 2-2
Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 0-0
Universitatea Craiova – Hermannstadt 3-0
Azi:
20:30 FC Viitorul – Sepsi OSK Sf Gheorghe
Rezumate video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuxhRhRVzu3PUGkwWo1qJx1puwNkgdRtK

10. Etapa 19, Liga 2:
Dunărea Călăraşi - Metaloglobus 3-1
Csikszereda M. Ciuc - FC Argeş 0-0
Pandurii - Concordia 0-0
Ripensia - Viitorul Târgu Jiu 0-0
Sportul Snagov - CSM Reşiţa 3-3
Universitatea Cluj - ASU Poli Timişoara 0-0
AFC UTA Arad - FC Farul Constanţa 1-0
Azi ora 18:00 Petrolul Ploieşti - SCM Gloria Buzău
Marti ora 17:00 Mioveni - Turris
Rapid a stat.

Blonda fatală care l-a băgat în boală pe un celebru fotbalist! Cum arată Laura | FOTO +18... „Sunt dezamăgită!”. Simona Halep, ADEVĂRUL despre relația cu Toni Iuruc. Câți copii ar vrea ea să aibă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x