Antena Căutare

Razvan Lucescu: "Jucatorii de la CFR cauta sa obtina penalty-uri. Tudor sa fie atent!"

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a prefatat disputa cu CFR Cluj de maine seara.

"Este un meci spectaculos, sunt doua echipe care isi propun, probabil, sa castige. Noi sigur asa gandim, sunt convins ca si cei de la CFR gandesc la fel. Cred ca va fi un meci cu ritm, poate chiar spectaculos. Avem absente pe Herea, pe Alexa si pe Romeo Surdu, insa ceilalti care fac parte din lotul Rapidului sunt pregatiti sa intre pe teren si sa castige.

Ne bucuram ca vom evolua acasa, am vazut in Cupa, cu o echipa de liga a doua, ce inseamna Giulestiul. Traversam un moment bun atat in campionat, cat si in Europa, intram de fiecare data cu gandul de a castiga. Au fost multe discutii de arbitraj, au fost greseli conjuncturale, nu cu intentie, am linistea si siguranta ca maine va fi un arbitraj impartial. Avem nevoie de arbitraje echidistante, fiecare vrea sa isi apere sansele fara greseli omenesti pana la urma.

Pe langa valoarea celor de la CFR exista si aceasta smecherie fotbalistica. Fotbalistii clujeni cauta sa obtina penalty-uri, au acest obicei, aceasta capacitate, trebuie sa fie atenti arbitrii! Am convingerea ca va fi un meci interesant.

Sansele de a castiga campionatul anul acesta ar fi mai mari daca l-am simti pe Copos alaturi de noi", a spus Razvan Lucescu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Piturca despre cazul Gardos: "Sa suspendam si jucatorul care l-a speriat pe Tatarusanu sau terenul Astrei"... Badea: "Este exclus sa-l inlocuim pe Ciobotariu! Echipa e mult schimbata in bine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x