Antena Căutare

Razvan Lucescu nu demisioneaza : "Nu plec, avem sanse bune la calificare"

Selectionerul Razvan Lucescu a sustinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre infringerea din Bosnia, dar si despre urmatorul meci al nationalei, cu Luxemburg. Tehnicianul echipei reprezentative a spus ca are incredere in jucatorii sai si crede in continuare in calificarea la turneul final al Campionatului European.

Chiar daca au avut o posesie prelungita, chiar daca nu am tinut de minge, naivitatea ne-a facut sa pierdem meciul.
Am fi putut cistiga fara sa dominam. Ei nu au avut ocazii, chiar daca ne-au dominat

Selectionerul a analizat si jocul lui Adrian Mutu in meciul cu Bosnia, pentru jucatorul Fiorentinei fiind primul meci la echipa nationala dupa scandalul de la partida cu Serbia.

"Mutu a facut ceea ce trebuia la meicul cu Bosnia. A luptat pentru fiecare minge si de fiecare data a avut atitudinea corecta. Din pacate, nu a avut destule mingi", a declarat Lucescu Jr.

Lucescu a avertizat ca meciul cu Luxemburg nu este atit de usor pe cit pare, spunind ca adversarii de miine si-au dezvoltat foarte mult jocul.

"Nu e deloc usor. Privim mult prea superficial adversarele noastre. Nu mai exista echipe mici, iar adversarii s-au dezvoltat foarte mult, au investit", a spus Razvan Lucescu.


"Daca vom cistiga cu Luxemburg facem 5 puncte si ne apropiem de locul 2. Incepem acum sa jucam pe teren propriu si daca vom cistiga impotriva Bosniei sau a Belarusului, atunci ne batem serios pentru locul 2. Vor fi schimbari, pentru ca meciul este cu totul si cu totul diferit. Intilnim o echipa mica, au facut o arta din jocul defensiv. Sint agresivi si smecheri in aparare. Eu am venit la echipa nationala cu obiecivul calificarii si nu am de gind sa plec atita timp cit sanse inca exista", a comentat selectionerul.

Selectonerul i-a "intepat" pe cei care i-au cerut demisia dupa meciul pierdut cu Bosnia, spunind ca romanii ar trebui sa sustina neconditionat echipa reprezentativa.

"Nu e vorba despre mine, e vorba de echipa nationala. Din pacate ne lipseste patriotismul. Ati vazut ce public a avut Bosnia pe teren propriu, desi au fost condusi la pauza. Astept acelasi lucru si de la fanii romani, dar si de la jurnalisti", a mai spus Razvan Lucescu.


sursa: Gsp.ro

foto: Intact Images

Schimbari in conducerea clubului Galatasaray dupa plecarea lui Hagi. Era Polat s-a incheiat... Romania - Luxemburg 3-1/ Salvati de Mutu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x