Antena Căutare

Razvan Lucescu: "NU plec de la Rapid"

Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, continua sa laude prestatia echipei sale din 2011. Singurul regret al tehnicianului ramane insa eliminarea din grupele Europa League.

"Plecarea lui Dinu Gheorghe e unul dintre motivele pentru care am esuat in grupele Europa League. Conflictul dintre el si domnul Copos a avut loc chiar inaintea meciului cu Legia Varsovia, de la Bucuresti, care era foarte important pentru calificarea in primavara europeana, iar jucatorii au resimtit tensiunea, oricat au incercat ei sa se detaseze", a spus Razvan Lucescu intr-un ziar de sport.

"Nu plec!"

Chiar daca este dezamagit de plecarea lui Dinu Gheorghe, Razvan nu renunta inca la Rapid: "Nu mi-a cazut bine plecarea lui Dinu Gheorghe, mai ales ca si el a fost unul dintre motivele pentru care, in vara, am acceptat sa vin. Totusi, n-am avut de gand sa plec".

"Statistica demonstreaza ca nu exagerez"

Fiul lui "Il Luce" lauda in continuare evolutia elevilor sai in prima parte a campionatului: "A fost un sezon foarte bun, dar si foarte obositor pentru jucatori. Am disputat nu mai putin de 29 de meciuri, ceea ce nu e usor. Sunt multumit de ce am realizat, statistica demonstreaza ca n-am exagerat cu nimic atunci cand am spus ca aceasta este cea mai buna toamna a Rapidului din ultimii ani", a incheiat Razvan.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Noul van Persie, cu mainile in zona intima! Vezi raspunsul care l-a lasat masca pe Wenger... Start perfect de sezon pentru Miami: victorie si cu Boston, 115-107...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x