Antena Căutare

Razvan Lucescu: "Sunt si meciuri pe care le poti castiga fara sa faci scor!"

Tehnicianul Razvan Lucescu s-a declarat multumit de jocul prestat de elevii sai in amicalul castigat miercuri cu FC Taraz, scor 1-0, si considera ca formatia sa a confirmat faptul ca este bine asezata in teren.

"A fost un joc de pregatire pozitiv, un bun antrenament pentru noi. Am confirmat faptul ca stam foarte bine in teren si nu lasam sanse adversarului. Ne-am creat foarte multe ocazii de gol, pe care insa le-am ratat cu seninatate. In meciurile oficiale, atunci cand se joaca pe puncte, este foarte important ca din doua-trei ocazii sa avem concentrarea si linistea necesara sa reusim sa inscriem", a spus Razvan Lucescu.

Tehnicianul brasovenilor s-a declarat convins ca jucatorii sai vor aborda cu alta determinare meciurile din retur: "Sunt si meciuri pe care le poti castiga fara sa faci scor. Sunt convins ca in campionat concentrarea va fi alta".

FC Brasov a invins formatia din Kazahstan, FC Taraz, scor 1-0, in cadrul ultimei partide de verificare pe care fotbalistii pregatiti de Razvan Lucescu au sustinut-o in cantonamentul din Turcia. Golul gruparii de sub Tampa a fost marcat de Cristescu, in minutul 14.
Ionut Negoita: "Copos ma foloseste pe post de sperietoare pentru Taher!"... Arsene Wenger: "Manchester United e deja campioana!" ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x