Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Răzvan Marin, criticat de jurnalişti şi de foşti fotbalişti într-o emisiune TV

Mijlocaşul Răzvan Marin a fost criticat în emisiunea Veronica Inside, fostă Voetbal Inside la RTL 7, acum la postul Veronica TV, de fostul internaţional olandez din anii 80 Rene van der Gijp şi de jurnaliştii Johan Derksen şi Valentijn Driessen.

"Te uiţi la doi sud-americani foarte mediocri (n.r. - Lisandro Martinez şi Edson Alvarez) şi la un anumit Marin. Nu există club în prima ligă engleză sau în Bundesliga care să-l vrea pe vreunul dintre ei", a declarat Johan Derksen, jurnalist şi fost fotbalist.

"Dar ştiţi ce e ciudat? Noi l-am văzut pe Marin în patru meciuri, dar e cineva la Ajax care l-a văzut în 14 meciuri. După ce l-ai văzut în aceste patru meciuri, te gândeşti: este rapid, este agil? E nu văd", a continuat Van der Gijp.

Derksen a adăugat: "E la nivelul acelui mexican de la PSV (n.r. - Erik Gutierrez).

Jurnalistul Valentijn Driessen a spus că antrenorul formaţiei Ajax, Erik ten Hag, l-a văzut pe Marin în două meciuri, înainte ca românul să semneze un contract cu Ajax. Acele două meciuri au fost cu Standard Liege, în preliminariile Ligii Campionilror din 2018.

"Apoi s-a gândit că e un jucător foarte bun, un succesor al lui Frenkie de Jong", a precizat el.

În 17 etape disputate în acest sezon în Eredivisie, Răzvan Marin a jucat în nouă partide, cinci ca titualr şi patru ca rezervă. După mutl timp, el a revenit în prima echipă a lui Ajax, duminică, în mecul pierdut cu 0-1, în deplasare, cu AZ Alkmaar.

Românul a fost transferat în vară de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro.

Sursa : news.ro

Recomandari