Antena Căutare

Real Madrid: 95 de milioane de vizitatori pe site-ul oficial

Cu siguranta este visul oricarui realizator de web. In sezonul 2010-2011, echipa de fotbal Real Madrid a reunit, pe site-ul sau oficial, 93,9 milioane de vizitatori. Este dublu fata de sezonul anterior, cand s-au inregistrat 48,45 milioane.

Mai mult, numarul de pagini accesate a crescut cu 56,45%, cifrandu-se, la sfarsitul sezonului 2009-2010, la 177.715.892. De subliniat ca pagina de web a Real Madrid nu este dedicata exclusiv fotbalului, desi este cea mai populara sectiune. Pe site sunt, de asemenea, disponibile informatii ale sectiunii de baschet.

In ceea ce-l priveste pe Ronaldo, participarea celui mai popular fotbalist al lumii are, evident, un impact asupra imaginii sale si asupra contractelor de publicitate in derulare. Acestea din urma sunt direct legate de situatia financiara a Real Madrid.

Potrivit ziarului As, 50% din aceste contracte negociate de vedeta sportului cu balonul rotund revin clubului Real Madrid. In anul financiar 2010-2011, jucatorul a generat numai pentru sine 14 milioane de euro din sponsorizari, ceea ce inseamna ca Madrid a castigat tot atat.

Sursa: Financiarul

Foto: Hepta

Dinamo, sanctionata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Vorskla Poltava... Dinu Gheorghe rade de Gigi: "Sigur nu-si taie capul daca le da Surdu gol. Poate doar o oaie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x