Real Madrid: 95 de milioane de vizitatori pe site-ul oficial

Cu siguranta este visul oricarui realizator de web. In sezonul 2010-2011, echipa de fotbal Real Madrid a reunit, pe site-ul sau oficial, 93,9 milioane de vizitatori. Este dublu fata de sezonul anterior, cand s-au inregistrat 48,45 milioane.

Mai mult, numarul de pagini accesate a crescut cu 56,45%, cifrandu-se, la sfarsitul sezonului 2009-2010, la 177.715.892. De subliniat ca pagina de web a Real Madrid nu este dedicata exclusiv fotbalului, desi este cea mai populara sectiune. Pe site sunt, de asemenea, disponibile informatii ale sectiunii de baschet.

In ceea ce-l priveste pe Ronaldo, participarea celui mai popular fotbalist al lumii are, evident, un impact asupra imaginii sale si asupra contractelor de publicitate in derulare. Acestea din urma sunt direct legate de situatia financiara a Real Madrid.

Potrivit ziarului As, 50% din aceste contracte negociate de vedeta sportului cu balonul rotund revin clubului Real Madrid. In anul financiar 2010-2011, jucatorul a generat numai pentru sine 14 milioane de euro din sponsorizari, ceea ce inseamna ca Madrid a castigat tot atat.

Sursa: Financiarul

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri