Antena Căutare

Stadionul "Santiago Bernabeu" va fi acoperit! E posibil sa fie ridicat de un "socio" al lui FC Barcelona!

Comunitatea din Madrid a autorizat modificarea din Planul Urbanistic General al orasului care permite ca stadionul Santiago Bernabeu sa fie acoperit, asa cum promisese si Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid, potrivit marca.com.

Presedintele galactilor a dat asigurari ca daca va fi reales in functie lucrarile la modernizarea si acoperirea arenei vor incepe in cel mai scurt timp.

“Ne propunem ca lucrarile de modernizare sa inceapa in vara anului 2013. Speram ca in cel mult trei ani sa fie finalizate”, a spus presedintele Florentino Perez.

Pe 24 septembrie, Florentino Perez a prezentat intr-o sedinta noul proiect de modernizare a "Santiago Bernabeu", care consta in refacerea intrarii din Paseo de la Castellana, ce va include acum si o zona de relaxare si cumparaturi, de peste 30.000 de metri patrati. Va exista si un hotel de cinci stele, din care oamenii cu bani vor putea vedea meciurile Realului live fara sa paraseasca hotelul. Pe langa acestea stadionul va fi aproape in totalitate acoperit.

Intregul proiect este cifrat la aproximativ 200 de milioane de euro. Interesant este faptul ca acum exista patru proiecte din care se va alege cel final. Dintre acestea, unul ii apartine catalanului Josep Ribas, "socio" al celor de la FC Barcelona, cu legitimatia 18.195.

Extraterestrii vor sa demoleze “Camp Nou”. Isi contruiesc un super stadion

Daca Real Madrid nu renunta la Santiago Bernabeu, rivalii de la FC Barcelona vor avea un nou stadion. Catalanii planuiesc sa contruiasca o noua arena fabuloasa, chiar pe locul stadionului “Camp Nou”.

Planul a fost aprobat atat de municipalitate cat si de socios, acestia dorind extinderea arenei la peste 100.000 de locuri, atat cat va avea noul stadion. Proiectul are sanse foarte mari de a fi realizat, si datorita faptului ca Barcelona deja detine o mare parte din pamantul pe care urmeaza sa se construiasca arena.

Atat primaria orasului, cat si sponsorii clubului, urmeaza sa fie implicati in proiectul care se va finaliza in urmatorii cinci ani.

Beckham, tentat de un transfer in Australia... Secretul succesului: Usain Bolt, antrenamente in stilul lui Rocky...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x