Antena Căutare

Real Madrid, prima victorie în amicale: 5-3, cu Fenerbahce. Triplă a lui Karim Benzema

Real Madrid a învins, miercuri, la Munchen, cu scorul de 5-3 (2-2), formaţia Fenerbahce Istanbul, în finala mică a turneului de pregătire Audi Cup.

Real Madrid a învins, miercuri, la Munchen, cu scorul de 5-3 (2-2), formaţia Fenerbahce Istanbul, în finala mică a turneului de pregătire Audi Cup.

Pentru Real, Benzema a marcat în minutele 12, 17 şi 53, Nacho, în minutul 62, şi Mariano, în minutul 80. Golurile turcilor au fost înscrise de Rodrigues '6, Dirar '36 şi Tufan '59.

Echipa lui Zinedine Zidane a înregistrat o remiză, scor 2-2, cu Arsenal Londra (madrilenii au câştigat la penaltiuri) şi a pierdut cu 1-3, cu Bayern Munchen, cu 3-7, cu Atletico Madrid, şi cu 0-1, cu Tottenham, în meciurile amicale din această vară.

Tottenham a câştigat Audi Cup, după ce a învins, în finală, după executarea loviturilor de departajare, organizatoarea competiţiei, Bayern Munchen. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2.

Lamela '19 şi Eriksen '59 au marcat golurile englezilor, care au condus cu 2-0. Jann-Fiete Arp '61 şi Alphonso Davies '82 au înscris pentru Bayern.

Vicecampioana Europei s-a impus la loviturile de departajare, cu 6-5. Eriksen, de la Tottenham, a ratat, Alaba şi Boateng, de la gazde, l-au imitat.

Sursa : news.ro

Rugbistul Israel Folau a dat în judecată Rugby Australia, cerând daune de şase milioane de euro... Relu Auraş revine la conducerea tehnică a lotului naţional de box...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x