Antena Căutare

Real - Osasuna 7-1 \ Galacticii raman lideri in Spania

Forma excelenta traversata de Real Madrid a continuat si azi. In primul meci al zilei din Primera Division, elevii lui Jose Mourinho au facut spectacol, 7-1 cu Osasuna.

Desi gazdele au inceput ezitant, Cristiano Ronaldo a deschis scorul la mijlocul primei reprize, dintr-o faza care nu anunta nimic, executandu-l cu o lovitura de cap pe Fernandez. Osasuna a egalat dupa o faza controversata, datorita unei lovituri libere executate rapid de Punal, insa Pepe (34) si Higuain (40) au stabilit scorul pauzei: 3-1.

In repriza secunda, madrilenii s-au dezlantuit. Satrustegui (Osasuna) l-a faultat in careu pe Ozil, arbitrul a dictat penalty, dar i-a aratat si al doilea galben si implicit cartonasul rosu fundasului formatiei vizitatoare (54). Ronaldo a marcat de la punctul cu var, iar peste doar trei minute a realizat hat-trickul, cu o lovitura de cap.

Dupa accidentarea lui Angel di Maria, pe teren si-a facut aparitia francezul Karim Benzema, cel care a inchis tabela cu o dubla de efect, in minutele 63 si 81.

Osasuna nu se afla la prima infrangere la scor in acest sezon. Pe 17 septembrie, Barcelona a invins-o, pe Nou Camp, cu 8-0, stabilind scorului campionatului de pana acum.

In urma acestui succes, Real Madrid isi consolideaza pozitia de lider. Cel putin pana diseara, cand Barcelona joaca la Bilbao, Ronaldo si compania se afla la 4 puncte distanta de principala urmaritoare.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images \ EPA

FRF nu vrea sa anuleze meciul cu Grecia: "99.99% se va juca, dar nu stim unde"... Surpriza in Franta: campioana, egal cu o nou promovata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x