Antena Căutare

Record de cartonase rosii la un meci de fotbal de juniori din Paraguay! Arbitrul a eliminat toti jucatorii celor doua echipe, inclusiv rezervele

Record nedorit la un meci de fotbal de juniori intre echipele Teniente Farina si Libertad din Paraguay! Arbitrul a eliminat toti jucatorii ai celor doua echipe, inclusiv rezervele. Sanctiunea a fost adoptata dupa ce sportivii s-au luat la bataie pe teren. Arbitrii s-au refugiat la vestiare si acolo au dictat eliminarile.

Cu cinci minute inaintea fluierului final, arbitrul Nestor Guillen a eliminat cate un jucator de la fiecare echipa, insa acestia au refuzat sa iasa de pe teren si au continuat altercatia.

Totul a degenerat intr-o bataie generala, care cu greu a mai putut fi oprita.

Fotbalul din Paraguay nu este la primul caz de acest gen! In 1993, intr-un meci din prima liga 20 de jucatori au fost eliminati direct.

Recordul in materie de eliminari il detine insa un arbitru din Argentina. In 2011, Damian Rubino a aratat 36 de cartonase rosii intr-un singur meci.

Centralul a scos cartonasul rosu pentru toti cei 22 de jucatori de pe teren, pentru jucatorii de schimbare si cele doua staff-uri tehnice.

Totul s-a intamplat in timpul partidei dintre Claypole si Victoriano Arenas, meci din divizia a cincea argentiniana. O bataie izbucnita intre jucatorii celor doua echipe a degenerat in asemenea hal, incat arbitrul a fost nevoit sa apeleze la oamenii de ordine pentru a-i inchide pe scandalagii in vestiare.

Incidente pe Arena Nationala la derby-ul Dinamo- Rapid! Ultrasii s-au ciocnit la gardurile despartitoare. Opt suporteri ... Ioan Andone si Fatih Terim, fata in fata dupa 30 de ani! CFR Cluj joaca in infernul de pe "Ali Sami Yen"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x